Life

Andra și Măruță, într-o fotografie care a adunat aproape 100 de mii de like-uri!

06.07.2020 | 15:09
Andra si Maruta intro fotografie care a adunat aproape 100 de mii de likeuri
Andra, cadou de Valentine's Day. Cine i-a trimis flori: „Nu este de la Măruță”. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță se numără printre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi se iubesc ca în prima zi, iar viața de familie le-a întărit și mai mult dragostea.

Fericiții părinți a doi copii, vedetele Pro TV se mândresc cu odraslele lor și nu de puține ori fac publice imagini cu David și Eva.

ADVERTISEMENT

Ultima fotografie în care familia Măruță apare a strâns aproape 100 de mii de like-uri.

Andra și Măruță, populari pe Instagram

Andra are 2,3 milioane de fani care îi urmăresc profilul de Instagram, iar Măruță 678 de mii de admiratori. Este adevărat că artista este mai iubită pe rețelele de socializare, însă este și cea care și-a creat un cont pe internet mai devreme, dar care și are spectacole unde se întâlnește cu oameni din toată România.

Andra se numără și printre cele mai iubite cântărețe de la noi, cu un CV curat, mereu la locul ei, fără să fie vreodată implicată în scandaluri mediatice, jurata de la Românii au talent este una dintre cele mai bune voci pe care România le are.

ADVERTISEMENT

Nici prezentatorul de la Pro TV nu este mai prejos, căci emisiunea La Măruță durează de mai bine de 10 ani, ceea ce înseamnă că publicul încă îl vrea pe micul ecran.

Dacă cele două vedete sunt celebre atât la TV, cât și pe internet, copiii lor nu puteau să nu comunice, la rândul lor, cu fanii lor. Astfel, Eva este la un pas să-l ajungă pe tatăl ei la urmăritori pe Instagram, iar David, care este și mai puțin activ, are și el 63 de mii de fani.

ADVERTISEMENT

Ultima imagine în care familia Măruță apare pe contul Andrei a adunat aproape 100 de mii de like-uri și comentarii.

” Fiecare etapă e importantă, fiecare reușită merită sărbătorită. Eva a terminat un curs de pian. E clar, ne place muzica!”, a scris artista în dreptul imaginii postate.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Fiecare etapă e importanta, fiecare reușită merită sărbătorită. Eva a terminat un curs de pian. E clar, ne place muzica! 🎶🎶🎶 #bravo @evamaruta @marutadavid @catalin_maruta

A post shared by Andra (@andra) on

Fanii le-au adus numai cuvinte de laudă celor din familia Măruță, în special Evei, care a terminat cursul de pian, iar mama ei a fotografiat-o mândră. ” Bravo, Eva, ești minunată, te apreciem foarte mult și ești bravo și deșteaptă.”, a scris o admiratoare.

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în 2008, iar în 2011 a venit pe lume David, iar 2015 micuța Eva.

ADVERTISEMENT