Life

Andra, surpriză de proporții pentru fani. Vedeta, “sora geamănă” a lui J Lo

16.10.2020 | 23:50
Andra surpriza de proportii pentru fani Vedeta sora geamana a lui J Lo
ADVERTISEMENT

Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste din industria muzicală românească, având peste două milioane de fani pe rețelele de socializare. De-a lungul timpului, vedeta a optat pentru un look natural, simplu, iar, recent, aceasta și-a surprins urmăritorii cu o transformare radicală a look-ului.

Soția lui Cătălin Măruță este foarte activă în mediul online, acolo unde îi ține pe internauți la curent cu schimbările din viața ei. Aceasta le-a făcut o surpriză fără precedent celor care o simpatizează, după ce a postat o fotografie în care semăna extrem de mult cu Jennifer Lopez.

ADVERTISEMENT

Machiajul spectaculos a schimbat-o total pe frumoasa cântăreață, iar fanii s-au întrebat daca nu cumva Andra a apelat la medicul estetician.

Andra, surpriză de proporții pentru fani. Vedeta, “sora geamănă” a lui J Lo

Andrai-a lăsat pe fani fără cuvinte cu cea mai recentă fotografie de pe contul ei de Instagram. După ce s-a lăsat machiată de cei mai buni make-up artiști din România, frumoasa cântăreață s-a afișat în fața urmăritorilor ei cu un look de excepție.

ADVERTISEMENT

Nu este un secret faptul că soția lui Cătălin Măruță acordă mare atenție aspectului fizic și aparițiilor publice, dovadă fiind ținutele impecabile din timpul spectacolelor și machiajul care îi pune în lumină trăsăturile superbe.

Susținătorii artistei au fost plăcut surprinși de stilul abordat de interpreta de muzică ușoară, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Frumusețea vedetei nu a fost apreciată doar de către fani, ci și de către colegele ei de breaslă, vedete precum Vlăduța Lupău, Anca Serea sau Mihaela Rădulescu exprimându-și admirația față de Andra în mediul online.

ADVERTISEMENT

În timp ce unii internauți au asemănat-o pe Andra cu Jennifer Lopez, alții au fost curioși să afle dacă vedeta a apelat la intervenții chirurgicale, susținând că nasul ei arată diferit în cea mai recentă fotografie postată de artistă. Cert este că postarea a făcut furori în mediul online, iar fanii s-au întrebat dacă nu cumva Andra pregătește un nou proiect muzical.

View this post on Instagram

?

A post shared by Andra (@andra) on

 „Cea mai FRUMOASĂ divă!❤️Zici că ești de-a dreptul o păpușă!?/ Te-ai operat la nas sau este machiajul? Nu-mi dau seama… / Doamne ce perfect iti vine acest machiaj ???/ Wow, ce frumoasă ești!!!!??? / Arăți ca Jennifer Lopez în poza asta! Ce perfect îți vine acest machiaj / Cred că este cea mai frumoasă poză a ta, OM superb! ”, reprezintă o mică parte din comentariile fanilor.

ADVERTISEMENT
Tags: