Life

Andra, una dintre cele mai bine plătite artiste. Ce avere a strâns după o carieră de 20 de ani

Andra Măruță este prezentă pe scena muzicală de mai bine de 20 de ani, dovadă că a făcut o avere considerabilă de pe urma pieselor lansate, dar și din aparițiile pe sticlă.
14.12.2021 | 23:01
Andra una dintre cele mai bine platite artiste Ce avere a strans dupa o cariera de 20 de ani
Andra, carieră de succes pe scena muzicală. Câți bani are soția lui Cătălin Măruță. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai bine plătite soliste pop și de asemenea, un nume important când vine vorba de emisiuni de talent, cântăreața din Câmpia Turzii știe cum să facă bani.

Jurata de la „Românii au talent” a strâns o avere de pe urma carierei sale. Pentru postul de la Pro TV se spune că artista ar primi lunar suma de 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, când lucra la „Vocea României” avea o sumă similară, în timp ce pentru un singur concert Andra este plătită foarte generos, cu 3.000 de euro.

Andra, carieră de succes pe scena muzicală. Câți bani are soția lui Cătălin Măruță

Pe lângă muzică și televiziune, Andra are foarte multe contracte de imagine și se axează foarte mult pe mediul virtual, mai ales de la izbucnirea pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Sumele care se vehiculează care ar intra lunar în casa solistei se ridică la 40.000 de euro, acestea fiind completate și de cele ale partenerului de viață.

De-a lungul anilor cântăreața a bifat mai multe reușite, atât profesional, cât și personal. Locuiește într-o vilă de lux de lângă pădurea Băneasa pentru a negociat la sânge și a plătit 800.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Casa este construită în una dintre cele mai scumpe zone din Capitală, are o curte imensă, terasă și piscină. Deși la exterior nu pare foarte luxoasă, nu același lucru se poate spune despre interior.

Cătălin Măruță a demonstrat că este un cunoscător al domeniului imobiliar din București, vila fiind de ajuns de mare pentru toată familia.

ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță, o familie fericită. Au împreună 2 copii

Andra și prezentatorul de la Pro TV au împreună 2 copii, David și Eva, care la rândul lor sunt foarte activi în mediul online și au proiecte din care câștigă bani.

Cele două vedete sunt căsătorite din anul 2008, ceremonia religioasă fiind organizată la Târgu-Jiu, orașul natal al lui Cătălin Măruță. Evenimentul a venit după 3 ani de relație.

S-au cunoscut în emisiunea pe care gorjeanul o modera în urmă cu ani buni, iar de atunci sunt de nedespărțit. În plus, formează un cuplu care nu iese în evidență prin scandaluri.

ADVERTISEMENT