Life

Andra, vacanță de neuitat alături de Cătălin Măruță. Au ales un loc foarte drag amândurora

Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, au plecat într-un concediu de vis. Este un loc care le trezește foarte multe amintiri frumoase celor doi.
09.04.2022 | 21:42
Andra vacanta de neuitat alaturi de Catalin Maruta Au ales un loc foarte drag amandurora
Andra, vacanță cu amintiri plăcute. Unde a plecat artista cu soțul ei, Cătălin Măruță. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Jurata de la Românii au talent a avut parte de o vacanță de neuitat alături de prezentatorul de la Pro TV. Cei doi au ales un loc foarte drag amândurora, care are o semnificație aparte pentru vedetele care sunt împreună de peste 20 de ani.

Andra, vacanță cu amintiri plăcute. Unde a plecat artista cu soțul ei, Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță au plecat în Padova, acolo unde îndrăgita artistă are de susținut un concert, însă înainte de eveniment cei doi au ales să facă o mică oprire într-un loc foarte drag. Mai exact, au ajuns în Veneția.

ADVERTISEMENT

Cântăreața și celebrul moderator al show-ului La Măruță au ales acest oraș pentru că le trezește foarte multe amintiri de neuitat. Este un loc romantic pentru că acolo i-a fost cerută mâna juratei de la Românii au talent.

Vedetele postului Pro TV au depănat amintiri romantice, mărturisind de unde a cumpărat Cătălin Măruță inelul de logodnă. Este vorba de piața San Marco, pe care nu au ratat-o nici în această călătorie.

ADVERTISEMENT

„Am făcut o oprire în Veneția pentru că îmi amintesc de momentul în care cel care filmează mi-a dat inelul de logodnă. Aici a început totul, iubitul meu.

Din această piață, din San Marco, mi-ai luat inelul de logodnă. Au trecut 15 ani de când am fost aici și ne-am plimbat cu gondola. De câte ori m-ai cere, în orice colț al lumii, aș spune DA”, a povestit Andra pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andra (@andra)

Andra, emoționată în timpul cererii în căsătorie din Veneția

Cererea în căsătorie s-a petrecut pe gondolă, unde au ciocnit paharele de șampanie în timp ce gondolierul cânta o melodie în italiană pe care vedeta de la Pro TV nu o mai ține minte în prezent.

Ce nu poate uita cântăreața sunt emoțiile pe care le-a avut în acele momente. Andra a simțit cum îi tremură picioarele, mărturisind că îi era teamă să nu cadă în apă, atât de emoționată era.

ADVERTISEMENT