Life

Andra, vedetă la Antena 1, înainte de Pro TV. Ce spunea despre o posibilă concurență cu Cătălin Măruță: “Nu ne luptăm pe acelaşi segment de audienţă”

Andra a fost vedetă la Antena 1, înainte de Pro TV, unde lucrează de ani buni. Ce a spus despre o posibilă concurență cu Cătălin Măruță.
05.04.2023 | 19:01
Andra vedeta la Antena 1 inainte de Pro TV Ce spunea despre o posibila concurenta cu Catalin Maruta Nu ne luptam pe acelasi segment de audienta
Andra a fost vedetă Antena 1, înainte de Pro TV. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Înainte să fie la masa juriului de la Românii au talent, de la Pro TV, Andra a fost vedetă la Antena 1. Îndrăgita cântăreață a moderat o emisiune, dar aceasta nu a fost difuzată prea mult timp.

Andra, vedetă la Antena 1, înainte de Pro TV. Era artista în concurență cu Cătălin Măruță?

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din România. Prezentatorul de la Pro TV a susținut-o întotdeauna pe artistă în toate proiectele tale, iar împreună au o familie frumoasă, cu doi copii, David (12 ani) și Eva Maria (7 ani).

ADVERTISEMENT

Încă din 2011, Andra se află la masa juriului de la Românii au talent. Solista a avut și alte colaborări cu postul de pe Pache Protopopescu înainte de acest proiect. Puțini își mai aduc aminte că artista a fost și vedetă la Antena 1, cu mult timp în urmă.

Pentru o perioadă scurtă, Andra a prezentat emisiunea Singuri cu vedeta, difuzată la postul rival. Cântăreața modera discuțiile dintre invitați. Show-ul nu a fost unul care a durat prea mult.

ADVERTISEMENT

Înainte de a se muta la Pro TV, Andra a vorbit despre o posibilă concurență între ea și Cătălin Măruță, care erau la posturi rivale. Vedeta a spus atunci că nu se află în competiție cu partenerul ei de viață. Mai mult, acesta chiar o ajuta cu diverse sfaturi.

În plus, și orele de difuzare ale emisiunilor celor doi erau diferite, așa că nu se putea vorbi despre concurență. Show-ul prezentat de artistă se adresa unui tip diferit de public de cel al emisiunii lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

“Noi nu ne luptăm pe acelaşi segment de audienţă nici ca oră de difuzare, nici ca gen de public. Cătălin are emisiuni seara, mai devreme, şi eu am o emisiune mai către noapte, lunea, la ora 22:00.

Programul pe care îl prezint eu se adresează publicului atras de copii şi de viaţa frumoasă de familie, cu amuzamentul şi peripeţiile ei, iar la Cătălin lucrurile se discută mai tranşant şi mai direct, fără tabuuri, chiar dacă şi unul şi celălalt avem vedete invitate în platou.

ADVERTISEMENT

Nu ne considerăm rivali niciodată, nici măcar în glumă. Am mai spus şi-o repet, Cătălin mă ajută mereu cu sfaturi şi încurajări, experienţa lui mă sprijină foarte mult”, spunea atunci Andra pentru jurnalul.ro.

Ce presupunea emisiunea moderată de Andra

Singuri cu vedeta a fost o emisiune difuzată în urmă cu 13 ani, în care două vedete aveau grijă o zi întreagă de niște copii năzdrăvani. Andra modera discuțiile din platou, ajutându-i pe părinți să evalueze prestațiile vedetelor.

ADVERTISEMENT