Life

Ce a pățit Andra Volos după operația suferită în Turcia: “Par a fi însărcinată în șapte sau nouă luni”

Andra Volos le-a explicat internauților ce a pățit după operația de liposucție pe care a suferit-o n Turcia zilele trecute. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a postat și imagini cu rezultatul.
13.01.2022 | 15:46
Ce a pățit Andra Volos după operația suferită în Turcia. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Volos a suferit operația de liposucție în Turcia și le-a dezvăluit urmăritorilor ce a pățit. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a postat o imagine cu rezultatul intervenției.

Tânăra a primit foarte multe comentarii din partea urmăritorilor, iar unii dintre aceștia au întrebat-o dacă este însărcinată.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu le-a explicat internauților care este situația și de ce arată așa în urma operației suferite.

Ce a pățit Andra Volos după operația suferită în Turcia

Andra Volos le-a spus urmăritorilor că este inflamată în zona abdomenului din cauza intervenției de liposucție. Din fericire, în cel mult o lună această balonare va dispărea.

ADVERTISEMENT

Șatena nu s-a simțit tocmai bine după operație, iar recuperarea este destul de grea. Din acest motiv nici nu a postat nimic pe rețelele sociale.

“Par a fi însărcinată în 7 sau 9 luni.(…) Zilele astea chiar m-am simțit foarte rău. Această operație de liposucție este o operație foarte, foarte grea, cu o recuperare extrem de grea.

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că stai 5-6 ore în sala de operație. De asta nu am făcut story. Nu am vrut nici să mă victimizez.(…)”, a spus Andra Volos pe Instagram.

Cât a costat intervenția Andrei Volos

Fosta concurentă din cadrul show-ului matrimonial de la Kanal D a ales această operație pentru a scăpa de grăsimea din zona abdominală. Andra Volos s-a programat din timp și a mers la cel mai bun specialist din Turcia.

ADVERTISEMENT

Intervenția estetică suferită de fosta parteneră a lui Bogdan Mocanu a costat 12.000 de euro. Este o sumă destul de mare, însă tânăra își dorea de foarte mult timp să facă operația.

“Pe 5 plec din România. Merg în Turcia. Pentru mine noul an începe cu o schimbare, mă duc să fac o operație. Liposucție pentru un abdomen perfect, după atâta mâncare, merit și asta!

Facem abdomenul, pentru că-s perfecționistă! Și mi-am dorit de foarte mult timp asta. Costă 12.000 de euro, dar e cel mai bun doctor. Și cel mai scump, bineînțeles. I-a făcut operația asta fostei lui Philipp Plein, e bun tare medicul, e solicitat.

M-am programat din timp, i-am scris acum vreo doi ani. Chiar mi-am dorit să ajung la el. La el prețurile încep de la 10.000 de euro în sus, iar în cazul meu, pentru că o să fie mai multe zone, mi-a pus prețul ăsta, 12.000.

Am deja emoții, am intrat în starea aia … Dar o să fie bine, că e un doctor bun, plus că e bazat doar pe liposucție. Iar acum, că tot mi-a fixat data de operație, mănânc până atunci orice.

Mănânc de șapte ori pe zi! De la sarmale la… tot ce înseamnă… Mămăliguță, tot!”, a declarat Andra Volos pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT