Life

Andra Volos dă de pământ cu Bogdan Mocanu: „Există un Dumnezeu”

07.12.2020 | 18:37
Andra Volos da de pamant cu Bogdan Mocanu Exista un Dumnezeu
ADVERTISEMENT

Chiar dacă s-au despărțit cu scandal și au jurat că nu vor să mai audă vreodată unul de celălalt, Andra Volos și Bogdan Mocanu nu ratează nicio ocazie să își arunce reciproc săgeți în mediul online.

În urmă cu puțin timp, tânărul a postat pe contul de Instagram un mesaj care vorbește de la sine. „Nu întoarce vântul pomul, cum întoarce c**** omul!”, a scris acesta, scoțându-și din minți fosta iubită.

ADVERTISEMENT

Există un Dumnezeu și sigur o să facă El dreptate. Minciuna are picioare scurte, încet o să aflăm multe chestii”, a reacționat imediat bruneta.

Andra Volos, mesaj dur pentru Bogdan Mocanu

Nu știu dacă v-am mai spus sau nu…dar cele mai urâte lucruri pe care nu le suport la o persoană și peste care nu pot să trec sunt: minciunile în față, perversitatea, când te ia de fraieră și când pur și simplu joacă la mai multe capete.

ADVERTISEMENT

Există un Dumnezeu și sigur o să facă El dreptate. Minciuna are picioare scurte, încet o să aflăm multe chestii. O să afle persoanele care trebuie că mă urmăresc după conturi fake.

Vă mai zic un mic sfătuc pe care l-am învățat de la bunica…Dacă treceți prin chestia asta și sunteți dezamăgiți de anumiți oameni este pentru că voi ați vrut să ajungeți, voi ați creat totul, voi ați acceptat.

ADVERTISEMENT

Voi v-ați înjosit, voi ați spus da când trebuia să spuneți nu, voi ați mers pe premisa să dați cu capul.

Chiar dacă la început mai multe persoane v-au îndrumat și v-au zis că nu e bine. Deci este vina mea…the end.

ADVERTISEMENT

Mă întrebam cum să fiu eu supărată cu ochii ăștia drăguți?! Nu merită să fie supărați”, a transmis Andra Volos.

ADVERTISEMENT