Life

Andra Volos de la Puterea dragostei a ajuns cântăreață! Cu ce artist celebru a scos o melodie

14.12.2020 | 13:26
Andra Volos de la Puterea dragostei a ajuns cantareata Cu ce artist celebru a scos o melodie
ADVERTISEMENT

Andra Volos de la Puterea dragostei a ajuns cântăreață! Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu apare într-un videoclip alături de un cunoscut artist de la noi, Mircea Eremia, fratele celebrei Alina Eremia.

Melodia intitulată „Rău și bine” a fost lansată ieri, iar pe lângă Mircea și Andra, la piesă a contribuit cu vocea sa și Nicolas Sax.

ADVERTISEMENT

Maneaua lui Nicolas Sax nu a fost pe gustul tuturor. Mulți au remarcat lipsa vocii Andrei, care cântă câteva versuri, iar o parte dintre internauți s-au arătat dezgustați de faptul că fratele Alinei Eremia a ajuns să colaboreze cu un noname în muzică doar pentru a fi vizibil.

Andra Volos de la Puterea dragostei a devenit cântăreață

Clipul în care apare Andra Volos de la Puterea dragostei a strâns peste 30.000 de vizualizări în nici 24 de ore și s-ar putea să fie una din marile surprize din trending-ul românesc în următoarele zile.

ADVERTISEMENT

„Ce dezamăgitor să treci la manele, Mircea! Andra Volos, ești pe lângă muzică, fată!; Din această melodie am înțeles din ce cauză au luat-o razna oamenii de la un timp; De frumoasă e frumoasă, de cântat e tot frumoasă pițipoanca asta; 

Andra, știu că relația cu Mocanu te-a afectat, dar nu era necesar să cânți la nivelul ăsta, la vocea de cacao pe care o ai. Pe bune, dar nu ai voce pentru a cânta la nivelul ăsta. Sincer îțo zic la fel și Iancu sterp care doar recită, nu cântă”, sunt câteva dintre comentariile strânse la videoclipul de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Andra Volos a devenit cunoscută românilor în urma participării în reality-show-ul Puterea dragostei de la Kanal D. Relația pe care a avut-o cu Bogdan Mocanu, un alt fost concurent care cochetează cu muzica, a ținut prima pagină a tabloidelor de la noi. După numeroase încercări de împăcare, Andra și Bogdan au decis că nu mai pot continua împreună, iar acum fiecare își vede de viața lui.