Life

Andra Volos de la Puterea Dragostei a dat vestea cea mare. Fanii emisiunii vor fi încântați

17.03.2021 | 21:35
Andra Volos de la Puterea Dragostei a dat vestea cea mare Fanii emisiunii vor fi incantati
ADVERTISEMENT

Andra Volos le-a dat fanilor din mediul online vestea cea mare. Fosta iubită a cântărețului de muzică de petrecere Bogdan Mocanu are o surpriză majoră pentru cei care urmăresc emisiunea matrimonială „Puterea Dragostei”. 

Frumoasa șatenă le-a cerut internauților sfatul în legătură cu o nouă participare în show-ul prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu la Kanal D. Tânăra a mărturisit că se vede reîntorcându-se în casa din Turcia, unde a fost concurentă în sezonul anterior.

ADVERTISEMENT

Vedeta se gândește serios să-și mai încerce încă o dată norocul la Puterea Dragostei, după ce anul trecut a simțit fiorii dragostei alături de Bogdan Mocanu. Andra Volos nu ar refuza o ofertă din partea producătorilor de la Kanal D.

Andra Volos, vești surprinzătoare. Ce pregătește fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Andra Volos nu este singura care dorește să revină în show-ul matrimonial Puterea Dragostei, Andreea Ardelean având același gând. Cele două au făcut dezvăluiri de senzație, precizând că totul a plecat de la vremea mohorâtă de afară.

ADVERTISEMENT

„Ne vedem în emisiune?! Sinceră să fiu m-am trezit cu o poftă de emisiune și ne-am gândit să ne reîntorceam. Ce ziceți?! Care este sfatul vostru pentru noi?!

Probabil vă întrebați de unde și până unde ne-am gândit noi să ne reîntoarcem.. E din cauza vremii, ne schimbăm ca vremea. Ne dorim să ne întoarcem în emisiune”, a spus Andra Volos pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă surprinde cu postările sale de pe rețelele de socializare, majoritatea având mesaje cu subînțeles pentru fostul iubit. Așa a fost și cel în care tânăra a vorbit despre ceea ce așteaptă de la bărbatul de lângă ea, oamenii gustând aluzia la adresa lui Bogdan Mocanu.

„Când femeia știe că are un bărbat care o respectă și pe ea și pe propria masculinitate orice ieșeală cu băieții e floare la ureche. Pentru că există un echilibru. Ea nu te sună din 10 în 10 minute când ești la un pahar cu vin și o sticlă cu vorbe!

ADVERTISEMENT

Tu nu te justifici, nu te scuzi, nu minți! E un balans care se păstrează mai ușor decât pare. Dacă și bărbatul știe să-i ofere femeii de lângă el exact ceea ce îi cere! Respectul se plătește cu respect! Și libertatea cu libertate”, a scris Andra Volos în online.

ADVERTISEMENT