Life

Andra Volos de la Puterea dragostei, dezmăț total la petrecerea dată de ziua ei. Ce nume celebre au participat

09.05.2021 | 16:20
Andra Volos de la Puterea dragostei dezmat total la petrecerea data de ziua ei Ce nume celebre au participat
Andra Volos, fostă concurentă la Puterea dragostei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Volos de la Puterea dragostei a dat o mare petrecere de ziua ei de naștere, un party de la care nu au lipsit prietenii apropiați, unde au fost prezente și câteva nume celebre din lumea manelelor.

Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu s-a distrat pe cinste cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 23 de ani într-un club de fițe din Capitală.

ADVERTISEMENT

Vedeta a avut invitați de seamă. I-au cântat Costel Biju și Vali Vijelie (acesta virtual), iar pe muzica lor au dansat Lena Preda, Ana Maria Mocanu, Xonia și renumitul hair-stylist Bassam Dabbas.

Andra Volos de la Puterea dragostei, petrecere de fițe de ziua ei

Pentru câteva ore, petrecăreții au uitat că este pandemie și s-au unduit pe ritmurile orientale care au răsunat în local, urând totodată pe note muzicale „La mulți ani” frumoasei șatene.

ADVERTISEMENT

Cel care s-a ocupat să întrețină cel mai bine atmosfera de la ziua de naștere a Andrei Volos a fost Costel Biju, care nu a lăsat pe nimeni să stea deoparte, chemând lumea la dans.

Dedicațiile pentru fosta concurentă de la Puterea dragostei n-au lipsit aproape pentru niciun minut, iar Costel Biju a fost cel care le-a rostit una câte una.

ADVERTISEMENT

Andra a purtat la ziua ei o rochiță scurtă, care i-a pus în valoare trupul sexy. Și-a schimbat ținuta alegând apoi o altă piesă vestimentară la fel de sexy de culoare roșie.

andra volos
Andra Volos de la Puterea dragostei, petrecere fără restricții de ziua ei de naștere. Foto: Instagram

A fost în relație cu Bogdan Mocanu

Andra Volos este una dintre cele mai cunoscute foste concurente de la Puterea dragostei, care se bucură de o popularitate uriașă în mediul online.

ADVERTISEMENT

Pe Instagram, șatena este urmărită de peste 500.000 de români. Tânăra remarcată în reality-show-ul de la Kanal D a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Bogdan Mocanu, de care s-a despărțit de mai multe ori până la separarea definitivă.

Cei doi nu au trecut testul relației, iar anul pandemiei i-a făcut să își dea seama că nu sunt potriviți unul pentru celălalt. Infidelitățile lui Bogdan au pus capac acestei povești de iubire, Andra dându-i în final papucii definitiv.

 

ADVERTISEMENT