ADVERTISEMENT
Life

Andra Volos de la Puterea dragostei, dezmăț total la petrecerea dată de ziua ei. Ce nume celebre au participat

Autor: Dan Suta | 09.05.2021 | 16:20
Andra Volos de la Puterea dragostei, dezmăț total la petrecerea dată de ziua ei. Ce nume celebre au participat
Andra Volos, fostă concurentă la Puterea dragostei. Foto: Instagram

Andra Volos de la Puterea dragostei a dat o mare petrecere de ziua ei de naștere, un party de la care nu au lipsit prietenii apropiați, unde au fost prezente și câteva nume celebre din lumea manelelor.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu s-a distrat pe cinste cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 23 de ani într-un club de fițe din Capitală.

Vedeta a avut invitați de seamă. I-au cântat Costel Biju și Vali Vijelie (acesta virtual), iar pe muzica lor au dansat Lena Preda, Ana Maria Mocanu, Xonia și renumitul hair-stylist Bassam Dabbas.

Andra Volos de la Puterea dragostei, petrecere de fițe de ziua ei

Pentru câteva ore, petrecăreții au uitat că este pandemie și s-au unduit pe ritmurile orientale care au răsunat în local, urând totodată pe note muzicale „La mulți ani” frumoasei șatene.

ADVERTISEMENT

Cel care s-a ocupat să întrețină cel mai bine atmosfera de la ziua de naștere a Andrei Volos a fost Costel Biju, care nu a lăsat pe nimeni să stea deoparte, chemând lumea la dans.

Dedicațiile pentru fosta concurentă de la Puterea dragostei n-au lipsit aproape pentru niciun minut, iar Costel Biju a fost cel care le-a rostit una câte una.

Andra a purtat la ziua ei o rochiță scurtă, care i-a pus în valoare trupul sexy. Și-a schimbat ținuta alegând apoi o altă piesă vestimentară la fel de sexy de culoare roșie.

ADVERTISEMENT
andra volos
Andra Volos de la Puterea dragostei, petrecere fără restricții de ziua ei de naștere. Foto: Instagram

A fost în relație cu Bogdan Mocanu

Andra Volos este una dintre cele mai cunoscute foste concurente de la Puterea dragostei, care se bucură de o popularitate uriașă în mediul online.

Pe Instagram, șatena este urmărită de peste 500.000 de români. Tânăra remarcată în reality-show-ul de la Kanal D a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Bogdan Mocanu, de care s-a despărțit de mai multe ori până la separarea definitivă.

ADVERTISEMENT

Cei doi nu au trecut testul relației, iar anul pandemiei i-a făcut să își dea seama că nu sunt potriviți unul pentru celălalt. Infidelitățile lui Bogdan au pus capac acestei povești de iubire, Andra dându-i în final papucii definitiv.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!