Life

Andra Volos de la Puterea dragostei, dezvăluire uimitoare. Cum arată bărbatul pe care l-a iubit patru ani

06.01.2021 | 18:03
Andra Volos de la Puterea dragostei dezvaluire uimitoare Cum arata barbatul pe care la iubit patru ani
ADVERTISEMENT

Andra Volos, fostă concurentă la Puterea dragostei le face o dezvăluire uimitoare. Aceasta le-a arătat fanilor cum arată bărbatul cu care a fost împreună timp de patru ani.

Vedeta le-a spus urmăritorilor că au rămas prieteni. Ea a dat explicații celor ce îi urmăresc activitatea din mediul online prin răspunsuri la întrebările lor.

ADVERTISEMENT

Oamenii au fost curioși care a fost cea mai lungă relație a fumoasei șatene, iar aceasta, fiind o femeie singură, l-a și prezentat pe cel alături de care a trăit cea mai longevivă poveste de dragoste.

Andra Volos de la Puterea dragostei, dezvăluire uimitoare. Cum arată bărbatul pe care l-a iubit patru ani

Andra volos și bărbatul cu care a avut o relație de 4 ani
Andra volos și bărbatul cu care a avut o relație de 4 ani
Sursa foto: InstaStory

Andra Volos a ajuns celebră după participarea în cea de a doua ediție a emisiunii „Puterea dragostei”, iar, dacă această relație este cea mai lungă, cea mai celebră pe care a avut-o este cea cu Bogdan Mocanu.

ADVERTISEMENT

Foștii iubiți au trecut prin multe certuri și împăcări și au decis să încheie definitiv acest capitol. În prezent, Bogdan s-a afișat în compania unei noi partenere de viață, iar Andra continuă să se declare o femeie singură.

Tot în sesiunea respectivă de întrebări și răspunsuri, aceasta le-a spus fanilor că nu a avut o relație cu Mircea Eremia, după s-a zvonit recent.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta a distribuit recent și un mesaj prin care le încurajează pe celelalte femei să aibă încredere în forțele lor și să se simtă frumoase. Aceste cuvinte au apărut la scurt timp după ce Bogdan Mocanu s-a afișat oficial în compania altei femei.

„Orice femeie își dorește să fie frumoasă, însă ceea ce înseamnă frumos pentru una poate fi urât pentru alta. Evident, frumusețea este un termen relativ. A fi frumoasă înseamnă să crezi că ești frumoasă. A fi frumoasă nu înseamnă doar să te îmbraci frumos sau să te fardezi bine. În primul rând, ca sa te simți frumoasă nu trebuie să te compari cu o altă femeie.

ADVERTISEMENT

Compară-te pe tine cea de azi cu tine cea de ieri și, astfel, o să afli ceea ce trebuie să faci pentru a-ți descoperi frumusețea. Analizează lucrurile care te-au făcut să te simți frumoasă ieri și continuă să le faci azi. Amintește-ți că pentru a fi o persoană frumoasă trebuie să ai un suflet frumos”, au fost vorbele scrise de ea pe contul de Instagram, potrivit Wowbiz.

ADVERTISEMENT
Tags: