Life

Andra Voloș de la Puterea dragostei, dezvăluiri incredibile despre despărțirea de Bogdan Mocanu: „Am vrut să mă omor”

14.05.2020 | 08:47
Andra Volos de la Puterea dragostei dezvaluiri incredibile despre despartirea de Bogdan Mocanu Am vrut sa ma omor
ADVERTISEMENT

Andra Voloș de la Puterea dragostei a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima oară, dând detalii de-a dreptul șocante, despre despărțirea de Bogdan Mocanu.

Andra Voloș de la Puterea dragostei, dezvăluiri despre despărțirea de Bogdan Mocanu

Frumoasa brunetă cunoscută datorită reality-show-ului de la Kanal D  a mărturisit într-un live pe Youtube că a trecut prin momente grele și la un moment dat a vrut chiar să își ia viața.

ADVERTISEMENT

Tânăra a spus că a renunțat la foarte multe lucruri pentru Bogdan, ca să își dea seama târziu că acesta nu aprecia niciunul din eforturile ei.

S-a despărțit de anturajul ei de prieteni, n-a mai ieșit în cluburi, a făcut tot ce voia fostul iubit doar ca să fie pe placul său, iar toate aceste compromisuri au fost în van.

ADVERTISEMENT

„Am încercat să găsim o cale. Acum îi port pică”

Infidelitățile lui Bogdan i-au deschis ochii brunetei și au pus capac relației. Andra Voloș a vorbit și despre Jador, pe care nu îl consideră un adevărat prieten spunând că un amic adevărat nu face caterincă non-stop și își bate joc de sentimentele oamenilor.

Andrei nu îi vine să creadă nici acum că Bogdan a părăsit-o pentru Bianca pentru că, susține ea, nu ar fi tocmai tiparul femeii cu care acesta să se cupleze vreodată.

ADVERTISEMENT

„Simt nevoia să spun ce am pe suflet. Cred că trebuie să știți adevărul și să încercați să vă puneți în locul meu înainte să mă judecați. Lupul își schimbă blana și năravul ba”, s-a confesat Andra Voloș de la Puterea dragostei pe Youtube.

„Sunt foarte dezamăgită de el, dezamăgită de sentimentele pe care le-am pus în această relație și sper ca el să fie bine și știu că după ce am încercat să ne împăcăm, am tot observat că prietenul lui îl filmează cum bea, își bătea joc. Acum două zile m-am dus acasă la el. Am ajuns acolo, era distrus, cum eram și eu la rândul meu. Am vorbit și am încercat să găsim o cale. Tot timpul ăsta m-am gândit la el. Îl iubeam. Acum îi port pică și nu mai simt nimic în suflețelul meu”, a mai spus cu durere în suflet bruneta.

ADVERTISEMENT

„Băi, am vrut să mă omor, îmi treceau tot felul de gânduri prin cap pentru că era singura persoană pe care am iubit-o”, șochează Andra. Toate destăinuirile vedetei, în clipul de mai jos:

ADVERTISEMENT