Life

Andra Volos de la Puterea dragostei, filmare controversată cu Bianca Pop în baie. Bogdan Mocanu, la mijloc

19.03.2021 | 12:05
Andra Volos de la Puterea dragostei filmare controversata cu Bianca Pop in baie Bogdan Mocanu la mijloc
Andra Volos de la Puterea dragostei și Bianca Pop, dispută ascunsă pe Bogdan Mocanu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Volos de la Puterea dragostei ar fi avut un schimb de replici cu Bianca Pop, fosta ispită de la Insula iubirii, iar subiectul conflictului dintre cele două a fost nimeni altul decât Bogdan Mocanu.

Războiul dintre Andra Volos și Bogdan Mocanu a început la scurt timp după ce aceștia s-au despărțit. Fosta concurentă de la Puterea dragostei s-a plâns pe unde a putut de ex-ul ei, de felul în care o trata, vorbindu-se la un moment dat inclusiv despre multiple infidelități ale acestuia.

ADVERTISEMENT

Andra nu a făcut niciodată un secret din problemele pe care le-a avut pe parcursul relației cu Mocanu, iar de data aceasta în scenă a intrat și Bianca Pop, fostă ispită la Insula iubirii.

Andra Volos de la Puterea dragostei și Bianca Pop, dispută pe Bogdan Mocanu

Filmarea care a apărut pe TikTok cu cele două este de ceva timp, iar din imaginile pe care le-au văzut deja mai mulți utilizatori ai rețelei de socializare reiese că cele două tinere s-au luat de la Bogdan Mocanu.

ADVERTISEMENT

Bianca Pop îi vorbește destul de frumos Andrei în baia unui local de fițe din Capitală, după ce la urechile ei au ajuns tot felul de bârfe care o implică pe ea, dar care au legătură și cu fostul partener al Andrei.

Pe un ton neobișnuit de frumos, Bianca i se adresează cu „iubire” Andrei, încercând să îi explice că nu e frumos ce se spune pe la spatele ei. Chiar dacă discuția postată este doar o frântură din ce s-a vorbit acolo, este clar că Bianca a fost deranjată de lucrurile pe care le-a aflat.

ADVERTISEMENT

„Ai fost femeia lui, dar mie nu-mi plac vorbele”

„Nu știu el ce-o făcut. Tu ai fost femeia lui, dar mie nu-mi plac vorbele”, i-a spus Bianca Pop Andrei Volos.

„Ți-am spus eu vreodată ceva?”, a întrebat-o destul de atacată pe Bianca Pop fosta concurentă de la Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

„Dar am auzit vorbe aiurea. Eu sunt de cinci ani în televiziune, tu de cât timp ești?”, este răspunsul dat de fosta ispită a emisiunii prezentate de Radu Vâlcan la Antena 1. Puteți vedea aici videoclipul cu cele două în toaletă, vorbind despre conflictul creat din cauza lui Bogdan Mocanu.

 

 

ADVERTISEMENT