Life

Andra Volos de la Puterea dragostei i-a alertat pe fani după operație: „Îmi vine să mor”

22.04.2021 | 10:46
Andra Volos de la Puterea dragostei ia alertat pe fani dupa operatie Imi vine sa mor
Andra Volos, fostă concurentă la Puterea dragostei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Volos de la Puterea dragostei și-a îngrijorat fanii în urma unei intervenții estetice prin care a trecut. Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a recunoscut că nu se simte bine și abia așteaptă să se recupereze.

Cu bandajele pe nas, Andra le-a spus celor care o urmăresc în mediul online că urăște senzația post-operatorie și abia așteaptă să scape de pansamente.

ADVERTISEMENT

Vedeta a apelat la o rinoplastie pentru că își dorește să aibă un nas perfect, însă la scurtă vreme după intervenția chirurgicală prin care a trecut, aceasta i-a alertat pe fani.

Andra Volos de la Puterea dragostei, primele declarații după rinoplastie

Fosta concurentă de la Puterea dragostei nu este la prima ei intervenție estetică, deși are doar 22 de ani. Cea prin care a trecut ieri a fost cea mai grea, căci chiar ea a recunoscut că nu a mai avut niciodată emoții atât de mari.

ADVERTISEMENT

„Îmi vine să mor. Degeaba mă prefac eu că sunt bine! Oh my God, urăsc senzația asta, o urăsc”, le-a spus Andra Volos urmăritorilor ei de pe Instagram, care și-au făcut griji după ce au văzut-o cu bandaje pe față.

Andra a explicat ieri că intervenția la nas nu a fost doar una de estetică, ci recomandată chiar de doctori pentru ca vedeta să respire mai bine.

ADVERTISEMENT
andra volos
Așa arată Andra Volos după intervenția chirurgicală pe care a avut-o la nas. Foto: Instagram

 

Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu, urmărită de 500.000 de oameni pe Instagram

Fosta parteneră a lui Bogdan Mocanu nu se oprește la această intervenție chirurgicală! Șatena este deja pregătită să continue serie schimbărilor, asta după ce a bifat deja câteva retușuri, cel mai evident fiind la buze.

Andra Volos a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Puterea dragostei în primul sezon al competiției. A avut o relație cu năbădăi cu Bogdan Mocanu, de care s-a despărțit de mai multe ori pentru că a descoperit că îi era infidel.

ADVERTISEMENT

Fosta vedetă Kanal D a profitat de popularitatea pe care i-a adus reality-show-ul în care a participat și, cu peste 500.000 de urmăritori pe Instagram, aceasta a reușit să își câștige existența așa cum o fac mai toate tinerele celebre de la noi, postând reclame la tot felul de produse pe pagina ei.

De asemenea, Andra a ajuns să fie model pentru mai multe branduri de haine și a participat într-o serie de videoclipuri muzicale, evident, tot contracost.

 

 

 

ADVERTISEMENT