Life

Andra Volos de la Puterea dragostei i-a năucit pe fani cu decolteul ei generos: „Mai nou așa se aleargă pe bandă”. Foto

01.10.2020 | 13:18
Andra Volos de la Puterea dragostei ia naucit pe fani cu decolteul ei generos Mai nou asa se alearga pe banda Foto
Andra Volos de la Puterea dragostei, din ce în ce mai sexy. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Volos de la Puterea dragostei nu își ascunde perfecțiunea trupului! Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a postat câteva imagini năucitoare pe Instagram și i-a pus pe fanii ei să aleagă între două fotografii în care apare extrem de sexy.

Andra Volos de la Puterea dragostei, prea sexy

Vedeta Kanal D ține foarte mult la fizicul ei și îi ține la curent pe urmăritori cu toate activitățile sale. Șatena s-a filmat pe banda de la sala de fitness, iar decolteul ei generos le-a sărit în ochi tuturor.

ADVERTISEMENT

„Mai nou așa se aleargă pe bandă”, spune Andra Volos în timp ce face exerciții la sală. Vedeta de la Puterea dragostei a postat și două poze în care poartă o bustieră albă și niște pantaloni din denim rupți în genunchi, imagini care au strâns peste 58.000 de inimioare.

„Prea frumoasă, n-ai ce zice; Ambele poze sunt frumoase, ești minunată; Iar te-ai certat cu Mocanu de îți pui poze sexy?”, sunt câteva dintre comentariile primite pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Andra Volos de la Puterea dragostei este una dintre cele mai iubite concurente ale reality-show-ului de la Kanal D și a devenit protagonista presei mondene în urma despărțirilor și împăcărilor repetate cu fostul iubit, Bogdan.

Relația cu Bogdan Mocanu, un du-te-vino

Cei doi s-au cunoscut în casa din Istanbul, însă după revenirea în România relația dintre ei a început să scârțâie. Și-au dat o a doua șansă de mai multe ori, însă gelozia și lipsa de încredere în fostul ei au fost mai puternice decât iubirea, așa că au rămas separați.

ADVERTISEMENT

Ultima ceartă dintre cei doi a pornit după ce Andra l-a văzut pe Bogdan cu niște fete pe un yacht, extrem de apropiat de ele pentru gustul ei, în timp ce filma un videoclip.

Mai mult, în timpul vizitei pe care Bogdan i-a făcut-o în Italia vara aceasta, frumoasa șatenă a mărturisit că l-a simțit foarte rece și și-a dat seama că nu se mai poate reconstrui relația în niciun fel.

ADVERTISEMENT
andra volos
Vedeta Kanal D, într-o filmare postată pe Instagram
andra volos
Andra Volos de la Puterea dragostei face mișcare aproape zilnic
View this post on Instagram

1 or 2? 🥥

A post shared by Andra Volos (@andravolos) on