Life

Andra Volos de la Puterea Dragostei, în lenjerie intimă pe Instagram

13.11.2020 | 14:13
Andra Volos de la Puterea Dragostei in lenjerie intima pe Instagram
Andra Volos de la Puterea Dragostei, cuplată cu un bărbat căsătorit? Declarații uluitoare. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Volos, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, sezonul 2, și-a pus fanii pe jar cu ultima sa postare de pe Instagram. Șatena a postat o fotografie în care apare în lenjerie intimă care îi scoate la iveală o bună parte din corp. 

Frumoasa șatenă i-a impresionat pe urmăritorii ei cu o imagine de senzație care îi pune în evidență toate formele. Andra a pozat în lenjerie intimă de culoare roz, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

Andra Volos este una dintre cele mai frumoase concurente din sezonul trecut al show-ului și ține legătura cu fanii prin intermediul rețelelor sociale.

Andra Volos de la Puterea Dragostei, în lenjerie intimă pe Instagram

Andra Volos i-a impresionat pe telespectatorii show-ului Puterea Dragostei în cel de-al doilea sezon cu frumusețea ei. De altfel, este una dintre cele mai frumoase femei care au intrat în casa dragostei de la emisiunea de pe Kanal D.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu mai participă la show, Andra continuă să-și țină fanii la curent prin intermediul rețelelor sociale și postează des imagini și clipuri video în care apare în ipostaze incendiare.

Recent, tânăra a postat pe contul ei o fotografie în care este îmbrăcată doar în lenjerie intimă din două bucăți, cu dantelă și de culoare roz. Pentru a nu dezvălui prea mult din corp, Andra își acoperă posteriorul cu un halat pufos.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra Volos (@andravolos)

Fanii nu au rămas indiferenți și au lăsat peste 60.000 de aprecieri și sute de comentarii. “Cea mai frumoasă”, “Wow ce sexy ești”, “Tu ești regina”, “Fata asta e prea frumoasă”, “Ești cea mai frumoasă”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Postarea a fost pe placul tuturor, însă unii cu crezut că fosta concurentă poartă un bebeluș din cauza poziției în care s-a fotografiat. Câțiva dintre internauți au confundat posteriorul tinerei cu o burtică de femeie însărcinată și s-au amuzat pe seama acestei erori: “Am crezut că ești gravidă.”

ADVERTISEMENT

Andra Volos a ajuns cunoscută datorită emisiunii de pe Kanal D și are peste 480.000 de urmăritori pe contul de Instagram. Șatena a fost împreună cu Bogdan Mocanu, pe care l-a cunoscut în primul sezon Puterea Dragostei. Relația lor a ajuns la final în această vară, după mai multe pauze și despărțiri temporare.

ADVERTISEMENT