Life

Andra Volos de la Puterea dragostei, reacție scandaloasă în mediul online față de o fată: „Șobolanii nu au păreri”

Andra Volos de la Puterea dragostei a intrat în polemică pe Instagram cu una dintre urmăritoarele sale. Conflictul dintre ele a devenit public.
28.07.2021 | 14:30
Andra Volos de la Puterea dragostei reactie scandaloasa in mediul online fata de o fata Sobolanii nu au pareri
ADVERTISEMENT

Andra Volos de la Puterea dragostei a postat câteva capturi dintr-o conversație deloc prietenoasă pe care a avut-o cu una din urmăritoarele sale.

Focoasa șatenă nu s-a putut abține să nu prezinte public felul în care acea individă i s-a adresat. S-a justificat după ce a postat mesajele respective spunând că nu și-a dorit să facă scandal. Motivarea a fost că persoana care s-a luat de ea i-a provocat crize de râs. Lucrurile au luat pe parcurs o turnură neplăcută.

ADVERTISEMENT

De unde a pornit cearta dintre Andra și cea care până la o adică se dădea fana ei? Ei bine, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a postat câteva informații despre o rochie roșie pe care a purtat-o recent.

Andra Volos de la Puterea dragostei, în mijlocul unei polemici pe Instagram

A făcut asta în ideea că primește mereu mesaje de la fanii ei de unde își achiziționează anumite produse. Șatena nu are nicio problemă să dezvăluie ce și de unde își cumpără. O face mai ales când e vorba de articole vestimentare care îi plac foarte mult și ei.

ADVERTISEMENT

Toate bune și frumoase până când în peisaj a apărut o persoană care i-a lăsat un mesaj acid în privat Andrei. Un mesaj care nu conținea nimic jignitor, însă.

„Nu te-a întrebat nici dracu de unde ai rochia roșie”, este mesajul cu care fosta concurentă de la Puterea dragostei a fost abordată.

ADVERTISEMENT

Vedeta a postat apoi câteva capturi cu mesajele pe care le-a primit de la niște domnișoare. În respectivele mesaje a fost întrebată, într-adevăr, de unde are rochia roșie.

andra volos puterea dragostei
Andra Volos de la Puterea dragostei, amuzată de faptul că o urmăritoare a fost jignită. Foto: Instastory

Se plânge de hate, dar se amuză când cineva este jignit

Ce a urmat apoi a fost un val de jigniri pe care fanii Andrei le-au scris la adresa tinerei pe nume Denisa Rat. Este vorba de cea care i-a scris șatenei.

ADVERTISEMENT

Andra a girat o serie de comentarii malițioase la adresa respetivei fete, amplificând subiectul.

„Transmite-i că Rat tradus din engleză înseamnă șobolan. Șobolanii nu au păreri când se strecoară afară din gunoaie”, este un alt mesaj pe care l-a scris cineva.

În loc să spună că nu este de acord cu astfel de jigniri, Andra Volos s-a amuzat de faptul că persoana care i-a scris a fost făcută șobolancă.

„Câtă imaginație ai!”, este reacția scandaloasă a vedetei. Reacția a venit după ce fix ea s-a plâns că există foarte mult hate în mediul online.

La finalul mesajelor postate, chiar ea a recunoscut că situația creată, în care o persoană a fost jignită în mod gratuit, a amuzat-o.

 

ADVERTISEMENT