Life

Andra Volos de la Puterea dragostei, scenă potrivită filmelor interzise minorilor. Cum s-a afișat

28.10.2020 | 15:21
Andra Volos de la Puterea dragostei scena potrivita filmelor interzise minorilor Cum sa afisat
ADVERTISEMENT

Andra Volos de la Puterea dragostei continuă să sucească mințile bărbaților cu fotografiile pe care le postează pe Instagram, iar cea mai nouă întrece orice imaginație sau, mai bine zis, lasă loc pentru prea puțină imaginație.

Fosta concurentă a reality-show-ului de la Kanal D este conștientă de frumusețea ei și postează aproape zi de zi imagini cu ea în ipostaze care mai de care mai provocatoare.

ADVERTISEMENT

În cea mai nouă fotografie de pe Instagram, Andra Volos de la Puterea dragostei apare întinsă pe podea cu picioarele ridicate în sus, purtând doar niște cizme portocalii din lac și un body care îi scoate în evidență decolteul și formele posteriorului ei.

Andra Volos de la Puterea dragostei, într-o poziție care a trezit hormonii bărbaților

Cele mai multe reacții pe care șatena le-a strâns la imaginea ei au fost unele pozitive, în ciuda faptului că poza poate fi catalogată drept interzisă minorilor.

ADVERTISEMENT

Au existat însă și comentarii dure la adresa vedetei: „Stai mai crăcănată să te iau odată că…; Nu te supăra, dar ești prea vulgară; Vreau să fiu eu canapeaua; Crezi că pot să trec pe tine?; Ești penibilă rău”.

Andra Volos are o serie de admiratori pe Instagram (are aproape 500.000 de urmăritori), iar de când este singură primește tot mai multe mesaje de la bărbați, însă unele nu pot fi reproduse aici.

ADVERTISEMENT
andra volos puterea dragostei
Andra Volos de la Puterea dragostei, într-o ipostază de infarct. Aceasta este doar o bucată din imagine postată pe contul ei de Instagram

S-a despărțit definitiv de Bogdan Mocanu vara aceasta

Vedeta a fost împreună cu Bogdan Mocanu, iar despărțirea lor definitivă (căci au fost mai multe pauze în relație în speranța că vor reveni) s-a produs vara aceasta.

Andra a recunoscut că este foarte geloasă și că Bogdan s-a purtat foarte rece cu ea în ultima vizită pe care a făcut-o în Italia, la scurt timp după ce au fost ridicate restricțiile impuse de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cunoscut în primul sezon al concursului Puterea dragostei, însă iubirea nu a durat pe cât s-ar fi așteptat, devenind între timp amândoi burlaci.

 

ADVERTISEMENT