Life

Andra Volos de la Puterea dragostei, surprinsă sărutându-se cu fratele unui cântăreț celebru

22.09.2020 | 12:57
Andra Volos de la Puterea dragostei surprinsa sarutanduse cu fratele unui cantaret celebru
Andra Volos s-ar fi sărutat cu Iancu Sterp. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andra Volos de la Puterea dragostei pare să-l fi uitat pe Bogdan Mocanu. Concurenta care a revenit în actualul sezon al reality-show-ului de la Kanal D a fost surprinsă sărutându-se cu fratele unui celebru cântăreț de la noi în urmă cu două săptămâni, chiar de unul dintre fanii vedetei.

Andra Volos, surprinsă de o fană sărutându-se cu Iancu Sterp?!

O persoană a scris pe internet că a văzut-o pe Andra extrem de apropiată de nimeni altul decât Iancu Sterp, fratele manelistului Culiță Sterp, la Templul Soarelui, în București.

ADVERTISEMENT

De altfel, Andra a fost destul de apropiată de Iancu la o petrecere unde au participat mai multe vedete Kanal D, la ziua Andreei Pirui mai exact, însă nimeni nu a dat importanță ochilor dulci pe care îi făcea lui Iancu.

Persoana care a făcut dezvăluirea nu a adus nicio probă în legătură cu acest posibil nou cuplu din showbiz, ba chiar a fost somată de ceilalți internauți să vină cu dovezi.

ADVERTISEMENT

Vedeta ar fi umblat și cu Nicolas Sax

Cu toate acestea, fata care i-a văzut împreună a dat câteva detalii pe care nu avea de unde să le inventeze.

„Acum două săptămâni Andra se pupa cu Iancu în mașină la Templul Soarelui, fetelor! Erau în mașina lui Culiță”, este informația neconfirmată dată de o fană la vlogul realizat pe Youtube de Reea și Tina.

ADVERTISEMENT

„Era bine dacă făceai și o poză. Eu te-aș crede, că prea s-a ținut după Iancu atunci la ziua lui Pirui. A spus Pirui că Andra l-a invitat acolo pe Iancu și pe urmă au mai petrecut două zile împreună, dar cred că n-a vrut-o Iancu. Se gândea la Mocanu. Oricum e o mincinoasă”, a scris altcineva.

Andra Volos a fost cuplată cu mai mulți bărbați cunoscuți în ultima vreme, mai ales de când a redevenit o femeie liberă, după separarea dureroasă de Bogdan Mocanu.

ADVERTISEMENT

Pe lista celor cu care ar fi avut ceva s-a numărat și Nicolas Sax, însă amândoi au clarificat totul recent susținând că între ei există doar o frumoasă prietenie.

andra volos
Andra Volos și Iancu Sterp au trecut proba la chimie? Foto: kanald.ro

 

ADVERTISEMENT