ADVERTISEMENT
Life

Andra Volos, de urgență la spital. Ce mesaj a transmis fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Autor: Alexa Serdan | 19.11.2020 | 16:44
Andra Volos, de urgență la spital. Ce mesaj a transmis fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Andra Volos, de urgență la spital. Ce mesaj a transmis fosta concurentă de la Puterea Dragostei. Sursa foto: Instagram.com

Andra Volos traversează o perioadă neplăcută din cauza unor probleme de sănătate, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” ajungând de urgență la spital. Frumoasa șatenă le-a transmis un mesaj fanilor de pe rețelele de socializare, dar și haterilor. 

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu s-a filmat direct de pe patul de spital, acolo unde medicii i-au făcut câteva perfuzii. Tânăra are o stare stabilă în momentul de față și așteaptă rezultatul unor analize, mărturisind că are foarte mare încredere în Dumnezeu.

Nu uita… Dumnezeu va fi mereu umbra ta!”, este mesajul pe care Andra Volos l-a transmis celor care o urmăresc pe contul de Instagram, acolo unde a postat și câteva filmulețe și imagini.

Andra Volos, imagine de pe patul de spital. Ce le spune tânăra fanilor săi

„Așa sensibilă să fiu la injecții… Doamne… uite. Vai de capul meu. Pai dacă îmi dă un pumn, cred că mă transformă omul meu!”, a completat fosta parteneră de viață a lui Bogdan Mocanu despre vânătăile cauzate de injecții.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu toată lumea înțelege suferința prin care trece fosta participantă a show-ului matrimonial de la Kanal D și unii oameni chiar i-au transmis mesaje răutăcioase și cuvinte dure, Andra Volos postând câteva dintre acestea în mediul online.

Frumoasa șatenă a avut grijă să le răspundă pe măsură celor care i-au vorbit urât sau chiar i-au dorit să facă cancer sau alte boli grave. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a încercat să le explice haterilor că nu vor scăpa de ea așa ușor.

Andra Volos a precizat că nu are de gând să moară prea curând, așa cum i-au „urat” unele persoane din mediul online. Se pare că unii îi doresc moartea șatenei, însă aceasta „i-a liniștit” spunându-le că nu le va face pe plac prea curând.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care îmi vor răul, stați liniștiți, că nu o să mor atât de repede! Nu o să scăpați voi de dracu”, a spus Andra Volos pe InstaStory după ce a citit mesajele răutăcioase venite din partea unora.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!