Life

Andra Volos, întâlnire de gradul zero cu fostul iubit, Bogdan Mocanu. Cum a reacționat artistul

Andra Volos și Bogdan Mocanu au format un cuplu în urmă cu câțiva ani, iar recent s-au întâlnit întâmplător. Ce a făcut manelistul când și-a văzut fosta iubită.
27.07.2022 | 19:04
Andra Volos intalnire de gradul zero cu fostul iubit Bogdan Mocanu Cum a reactionat artistul
Andra Volos, față în față cu Bogdan Mocanu, la restaurant. Ce a făcut manelistul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă și fostul concurent de la Puterea Dragostei au avut parte de o întâlnire de gradul zero, la un restaurant deținut de prietena tinerei. Celebra influenceriță a dezvăluit cum a reacționat fostul partener de viață.

Andra Volos, față în față cu Bogdan Mocanu, la restaurant. Ce a făcut manelistul

Andra Volos și Bogdan Mocanu au fost față-n față în urmă cu ceva vreme. Fosta participantă a show-ului matrimonial de la Kanal D și fostul iubit nu mai păstrează legătura și nici nu se salută când se văd prin oraș.

ADVERTISEMENT

Influencerița recunoaște că are o relație foarte bună cu părinții fostului iubit, dar nu același lucru se poate spune despre artist. Manelistul o evită pe frumoasa șatenă cu care nu mai are nicio legătură de peste doi ani.

„Nu cred că e genul să… că uite, cu un alt fost de-al meu cu care am stat 5 ani, dacă e să ne vedem pe stradă vorbim, ne salutăm… Ori mai e ceva neconsumat acolo, ori caracterul lui e așa și nu vreau să…

ADVERTISEMENT

Eu nu sunt genul să port ură sau să port pică, dacă pot pe cineva să ajut… Intrasem într-un restaurant acum o lună, eram la «Templul Soarelui», la Melisa, prietena mea și era și el acolo, după 3 ani… nu l-am văzut la față 2 ani și ceva.

Nu știu cât a trecut de când nu l-am mai văzut și l-am văzut acolo acum o lună, era cu Nikolas Sax, cu prietenii și când am ajuns la masă…

ADVERTISEMENT

Bine, inițial m-am pus la masa de lângă, logic, că nu m-am pus la masa lui. Și s-a ridicat și a plecat pe loc, adică nu… nici măcar să salute, a povestit Andra Volos pentru cancan.ro.

Andra Volos, ignorată de Bogdan Mocanu

Andra Volos știe și care este motivul pentru care a fost ignorată de fostul partener de viață. Tânăra susține că artistul este un om care fuge de probleme, ascunde ceva, ține ură și este frustrat pe o anumită situație.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei și Bogdan Mocanu s-au cunoscut în cadrul show-ului moderat de Andreea Mantea. Emisiunea s-a filmat în Turcia, la scurt timp după încheierea filmărilor cei doi ajungând la separare.

ADVERTISEMENT