Life

Andra Volos iubește din nou. El este bărbatul cu care l-a înlocuit pe Bogdan Mocanu

20.01.2021 | 08:33
Andra Volos iubeste din nou El este barbatul cu care la inlocuit pe Bogdan Mocanu
ADVERTISEMENT

Andra Volos l-a înlocuit pe Bogdan Mocanu și iubește din nou. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” este îndrăgostită lulea, dezvăluindu-le fanilor de pe rețelele de socializare informații despre partener. 

Frumoasa vedetă este în culmea fericirii de când și-a găsit jumătatea, dovadă mesajele și postările din mediul online. Blondina încearcă să-și păstreze relația amoroasă departe de ochii lumii, dar uneori are momente în care „scapă” detalii despre bărbatul care a cucerit-o.

ADVERTISEMENT

La fel s-a întâmplat și acum când Andra Volos a publicat o imagine cu o inimioară în interiorul căreia apare inițiala literei iubitului ei. Se pare că fosta participantă a show-ului matrimonial de la Kanal D se iubește cu un bărbat al cărui prenume începe cu „S”.

Andra Volos, îndrăgostită lulea. Blondina a oferit indicii despre iubit

Dezvăluirea despre numele iubitului a fost făcută prin intermediul unei filmări care a fost postată peInstagram. Clipul video este făcut la volanul mașinii, în felul acesta blondina oferind mai multe indicii despre partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

„Da, iubesc. Păi cum o femeie frumoasă ca mine să nu aibă iubit?”, spunea Andra Volos în urmă cu ceva timp într-un live făcut pentru comunitatea sa de fani.

Fosta concurentă a sezonului 1 Puterea Dragostei a mărturisit la momentul respectiv că nu este pregătită să-l arate lumii pe actualul iubit pentru că preferă să-și țină povestea de iubire departe de ochii curioșilor pentru o perioadă de timp.

ADVERTISEMENT
Andra Volos iubește un bărbat al cărui nume începe cu S
Andra Volos iubește un bărbat al cărui nume începe cu „S”. Sursa foto: captură video Instagram

Întrebată de o internaută dacă noul partener de viață poartă ochelari, blondina a început să râdă. „Nu, nu poartă ochelari”, este răspunsul dat de Andra Volos în legătură cu bărbatul care a cucerit-o.

Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu le-a promis fanilor să se va afișa cu iubitul ei în momentul în care acesta va dori asta. Vedeta nu-l presează și așteaptă clipa perfectă pentru a le arăta tuturor cine este bărbatul care o face să fie fericită.

ADVERTISEMENT

Pe lângă dragoste, tânăra este implicată în mai multe proiecte și chiar s-a lansat în muzică. Andra Volos a colaborat la prima piesă cu Tzancă Uraganu și Mălyna, melodia intitulată „Leule tu mă îmblânzești” având peste 1,7 milioane de vizualizări pe Youtube.

ADVERTISEMENT