ADVERTISEMENT
Life

Andra Volos iubește din nou. El este bărbatul cu care l-a înlocuit pe Bogdan Mocanu

Autor: Alexa Serdan | 20.01.2021 | 08:33
Andra Volos iubește din nou. El este bărbatul cu care l-a înlocuit pe Bogdan Mocanu
Andra Volos iubește din nou. El este bărbatul cu care l-a înlocuit pe Bogdan Mocanu. Sursa foto: Instagram.com

Andra Volos l-a înlocuit pe Bogdan Mocanu și iubește din nou. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” este îndrăgostită lulea, dezvăluindu-le fanilor de pe rețelele de socializare informații despre partener. 

ADVERTISEMENT

Frumoasa vedetă este în culmea fericirii de când și-a găsit jumătatea, dovadă mesajele și postările din mediul online. Blondina încearcă să-și păstreze relația amoroasă departe de ochii lumii, dar uneori are momente în care „scapă” detalii despre bărbatul care a cucerit-o.

La fel s-a întâmplat și acum când Andra Volos a publicat o imagine cu o inimioară în interiorul căreia apare inițiala literei iubitului ei. Se pare că fosta participantă a show-ului matrimonial de la Kanal D se iubește cu un bărbat al cărui prenume începe cu „S”.

Andra Volos, îndrăgostită lulea. Blondina a oferit indicii despre iubit

Dezvăluirea despre numele iubitului a fost făcută prin intermediul unei filmări care a fost postată pe Instagram. Clipul video este făcut la volanul mașinii, în felul acesta blondina oferind mai multe indicii despre partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

„Da, iubesc. Păi cum o femeie frumoasă ca mine să nu aibă iubit?”, spunea Andra Volos în urmă cu ceva timp într-un live făcut pentru comunitatea sa de fani.

Fosta concurentă a sezonului 1 Puterea Dragostei a mărturisit la momentul respectiv că nu este pregătită să-l arate lumii pe actualul iubit pentru că preferă să-și țină povestea de iubire departe de ochii curioșilor pentru o perioadă de timp.

Andra Volos iubește un bărbat al cărui nume începe cu S
Andra Volos iubește un bărbat al cărui nume începe cu „S”. Sursa foto: captură video Instagram

Întrebată de o internaută dacă noul partener de viață poartă ochelari, blondina a început să râdă. „Nu, nu poartă ochelari”, este răspunsul dat de Andra Volos în legătură cu bărbatul care a cucerit-o.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu le-a promis fanilor să se va afișa cu iubitul ei în momentul în care acesta va dori asta. Vedeta nu-l presează și așteaptă clipa perfectă pentru a le arăta tuturor cine este bărbatul care o face să fie fericită.

Pe lângă dragoste, tânăra este implicată în mai multe proiecte și chiar s-a lansat în muzică. Andra Volos a colaborat la prima piesă cu Tzancă Uraganu și Mălyna, melodia intitulată „Leule tu mă îmblânzești” având peste 1,7 milioane de vizualizări pe Youtube.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!