Life

Andra Volos, noi detalii despre despărțirea de Bogdan Mocanu: „A ales cariera în loc de iubire”. Marele regret al tinerei

30.07.2020 | 16:05
Andra Volos noi detalii despre despartirea de Bogdan Mocanu A ales cariera in loc de iubire Marele regret al tinerei
ADVERTISEMENT

Andra Volos și Bogdan Mocanu, primii câștigători ai competiției Puterea dragostei, s-au despărțit din nou. Nu de mult, Bogdan a vizitat-o pe tânără în Italia, locul unde s-au împăcat după o despărțire de câteva luni.

Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au despărțit din nou

Se pare că finalul șederii sale în Italia i-a lăsat un gust amar Andrei, care, extrem de geloasă cum o știm, a luat decizia să se despartă din nou de Bogdan după ce a văzut niște imagini cu el și alte fete, pe un yacht.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă imaginile respective fac parte dintr-o filmare, Andrei nu i-a picat deloc bine și i-a spus fostului ei iubit că e nesimțit.

Bruneta a mărturisit că Bogdan a ales cariera în locul unei relații serioase cu ea, lăsând să se înțeleagă că despărțirea lor este de data asta definitivă (nu e prima oară când au spus amândoi asta și s-au împăcat pe urmă).

ADVERTISEMENT

„L-am simțit foarte rece”

„Nu mai simțea la fel. Și când mă pupa. În emisiune el era ăla care venea, mă pupa, îmi lua flori și era foarte atent cu mine. Acum nu mai era la fel. Ba din contră.

Când era cu mine mergea la geam și stătea pe telefon, mergea în baie sau vorbea cu mama sau pur și simplu îl simțeam foarte rece. Când mergeam la restaurant stătea pe telefon. Eu profitam de orice moment să stau cu el, dar asta nu o făceam din disperare”, a povestit întristată Andra Volos.

ADVERTISEMENT

„După ce a plecat l-am simțit foarte rece. A mers să filmeze cu fete pe yacht, eu fiind geloasă. Am văzut postările alea cu fetițele, i-am zis că e cam nesimțit pentru că eram împreună.Aveam și planuri de viitor, să vin înapoi în București și să ne mutăm din nou împreună. Bogdan a ales cariera în loc de iubire sau poate nu mai are iubire față de mine și atunci nu putem să judecăm”, a adăugat fata.