Life

Andra Volos, pe masa de operație. Ce a pățit fosta concurentă de la Puterea Dragostei

20.04.2021 | 18:36
Andra Volos pe masa de operatie Ce a patit fosta concurenta de la Puterea Dragostei
Andra Volos, pe masa de operație. Ce a pățit fosta concurentă de la Puterea Dragostei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andra Volos a ajuns în urmă cu câteva ore pe masa de operație. Fosta concurentă a emisiunii matrimoniale Puterea Dragostei a împărtășit acest lucru cu fanii de pe rețelele de socializare, precizând și cu cine a mers la spital. 

Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu este emoționată peste măsură, dezvăluind motivul pentru care a recurs la intervenția de acum. Frumoasa șatenă susține că are mici probleme din copilărie pe care vrea să le corecteze neapărat.

ADVERTISEMENT

Tânăra de 22 de ani nu a dezvăluit prea multe despre intervenția la care a fost supusă, deși nu este pentru prima oară când face asta. Andra Volos are la activ mai multe operații estetice despre care a vorbit fără perdea de fiecare dată când a fost nevoie.

Andra Volos, pe masa de operație. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a recurs la o nouă intervenție

„Ziua cea mare a sosit, o să vă dați seama mai încolo despre ce este vorba. Important e că o am pe Deea (Andreea Ardelean) lângă mine și că mă susține de fiecare dată. Zici că am venit la stand-up comedy, nu la operație.

ADVERTISEMENT

Astăzi nu vorbim doar de un moft și de estetică, ci și de sănătate pentru că de mică am avut mici probleme. Astăzi o să le rezolvăm. 

Sper să fiu bine și să trec peste toate emoțiile astea. Intru peste puțin timp în operație”, a declarat Andra Volos pe pagina sa Instagram.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este de nerecunoscut de când a trecut pragul cabinetelor estetice și de înfrumusețare. Tânăra a recurs la mai multe intervenții chirurgicale, dovadă că acum este o femeie foarte stilată și elegantă.

Frumoasa șatenă și-a pus acid hialuronic în buze și silicoane, operație estetică pe care vrea să o facă și buna sa prietenă, Andreea Ardelean. Fosta iubită a lui Ricardo de la Puterea Dragostei, vrea să-și facă rinoplastie și să-și mărească sânii.

ADVERTISEMENT

„Nu am încă rinoplastie, dar urmează să-mi fac foarte curând. Abia aștept și o să vă țin la curent și pe voi cu toate detaliile. Urmează să-mi fac cei mai frumoși sâni după sărbători”, a spus la rândul ei Deea.

ADVERTISEMENT