Life
notix pixel id

Andra Volos are Covid-19. Cum se simte fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Andra Volos este infectată cu noul tip de coronavirus. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a făcut primele declarații despre starea de sănătate.
26.01.2022 | 10:07
Andra Volos are Covid19 Cum se simte fosta concurenta de la Puterea Dragostei
Andra Volos, infectată cu noul tip de coronavirus: ”O să-mi revin cât mai repede”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a aflat că are Covid-19 la scurt timp după ce s-a întors din Turcia, unde a suferit o operație estetică, de liposucție. Conform paginii Viperele Vesele, Andra Volos a primit, ieri, rezultatul pozitiv al testului pentru coronavirus.

Acum, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a dezvăluit cum se simte și cum se descurcă de când a intrat în carantină. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu este singură în izolare.

ADVERTISEMENT

Andra Volos este carantinată cu o prietenă, alături de care s-a filmat pentru a le spune internauților că este bine și speră să-i treacă cât de curând simptomele virusului din China.

Andra Volos, infectată cu noul tip de coronavirus: ”O să-mi revin cât mai repede”

Frumoasa blondină nu se lasă doborâtă de boală și este mai puternică ca oricând. Andra Volos crede cu tărie că se va vindeca foarte repede, asta pentru că urmează cu sfințenie tratamentul prescris.

ADVERTISEMENT

În plus, fosta participantă de la Puterea Dragostei este hotărâtă să meargă mai departe și să nu privească în urmă, fiind conștientă că este numai un obstacol peste care trebuie să treacă.

„Știți ce mă face să fiu mai tare? Faptul că pe mine nu m-a doborât o anestezie de 6 ore și o operație super grea.

ADVERTISEMENT

Îmi aduc aminte că exact la 2-3 ore după anestezie m-am trezit din pat și m-am pus să dansez. De ce m-a doborât situația de față?

Sunt bine, vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase, pentru că vă îngrijorați și îmi sunteți alături. 

ADVERTISEMENT

În concluzie, o să-mi revin în totalitate cât mai repede pentru că am observat că sunt foarte bine și cu operația. 

ADVERTISEMENT

E important psihic și sufletește să fii bine, că după aia le ai pe toate”, a dezvăluit Andra Volos de la Puterea Dragostei pe pagina de Instagram.

Blondina a rămas în atenția publică după emisiunea matrimonială de la Kanal D și continuă să fie o prezență constantă în social media, unde este foarte activă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE