Life

Andra Volos, scandal uriaș cu Bogdan Mocanu. Manelistul a răbufnit: „Nu mi se pare normal”

Andra Volos este implicată într-un scandal uriaș cu Bogdan Mocanu. Manelistul a răbufnit la adresa fostei iubite.
21.08.2021 | 22:07
Andra Volos scandal urias cu Bogdan Mocanu Manelistul a rabufnit Nu mi se pare normal
Andra Volos, scandal uriaș cu Bogdan Mocanu. Manelistul a răbufnit. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andra Volos este implicată într-un scandal uriaș cu Bogdan Mocanu. Cei doi continuă războiul și acum, la un an de când s-au despărțit. Foștii concurenți de la Puterea Dragostei și-au aruncat cuvinte grele.

Scandalul a pornit după ce Andra Volos a postat pe Instagram o înregistrare de când era jignită de fostul iubit. Șatena a făcut niște declarații despre noua parteneră a lui Bogdan Mocanu, iar acesta a răbufnit.

ADVERTISEMENT

Andra Volos, scandal uriaș cu Bogdan Mocanu. Manelistul a răbufnit: „Nu mi se pare normal”

Andra Volos este implicată într-un scandal uriaș cu Bogdan Mocanu. Între cei doi foști parteneri a început un scandal de proporții. După ce au devenit un cuplu la Puterea Dragostei, cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire, dar mult prea scurtă.

La un an de când au decis să meargă pe drumuri separate, scandalul dintre ei nu s-a oprit. Andra a publicat niște înregistrări în care fostul iubit o jignea prin telefon, iar acesta a răbufnit și a făcut dezvăluiri despre ea.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent susține că Andra Volos i-ar fi contactat pe părinții lui și le-a spus că îi e dor de ei, dar și de Bogdan.

„Ea acum zice că din respect pentru familia mea și nu știu ce, o lună, acum trei săptămâni, o lună (…).

ADVERTISEMENT

Nu mi se pare normal să o sune pe mama sau pe fratele meu să se bage în seamă, să spună că îi este dor de ei și de mine.

Eu n-am mai văzut-o la față de un an de zile, și să vorbim nu-mi amintesc când a fost ultima oară înainte de aseară”, a declarat Bogdan Mocanu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Bogdan Mocanu, amenințat de Andra Volos că va merge în instanță

Tânărul a fost revoltat de faptul că Andra Volos a amenințat că va merge în instanță cu apelurile înregistrate.

Bogdan Mocanu este de părere că el ar trebui să facă acest lucru, din moment ce fosta iubită l-a înregistrat și a postat totul pe internet fără acordul lui. Acesta ar vrea ca șatena să ceară un ordin de restricție împotriva lui doar ca să nu o mai vadă.

„Eu ar fi trebuit să fiu cel care ar putea să se ducă la poliție, că nu are voie să mă înregistreze și să mă posteze fără acordul meu, deci eu ar trebui să mă duc la poliție.

După îi sugerez să se ducă la poliție să ceară un ordin de restricție împotriva mea, nu vreau să o văd la față”, a mai spus acesta pentru sursa citată.

Bogdan Mocanu este foarte indignat de atitudinea fostei sale partenere. Acesta spunea, acum câteva zile, că Andra Volos a vorbit foarte urât de el după despărțire. Manelistul nu a mai suportat atunci când șatena a început să se ia și de actuala lui iubită.

De asemenea, cântărețul a ținut să menționeze că nu a sunat-o pe Andra Volos pentru a-i reproșa ceva. Bogdan Mocanu a vrut ca ea să înțeleagă anumite lucruri și de aceea a contactat-o.

ADVERTISEMENT