Life

Andra Voloș, show total în club după scandalul cu Bogdan Mocanu! Video

După scandalul uriaș cu Bogdan Mocanu, Andra Voloș a avut nevoie de un moment de relaxare, așa că, fără să stea pe gânduri, a decis să se distreze într-un club, în compania prietenelor sale.
25.08.2021 | 18:26
Andra Volos show total in club dupa scandalul cu Bogdan Mocanu Video
Bogdan Mocanu si Andra Volos s-au certat infiorator, motiv pentru ca frumoasa de la Puterea Dragostei sa caute sa se relaxeze prin cluburi Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andra Voloș, una dintre cele mai senzuale foste concurente ale emisiunii Puterea Dragostei, și Bogdan Mocanu au fost în centrul unui scandal fără precedent, cei doi foști iubiți aruncându-și cuvinte grele și acuzații pentru care cei doi nu sunt departe de a se da, reciproc, în judecată.

Ce a făcut Andra Voloș după scandalul cu Bogdan Mocanu

În urmă cu câteva zile, după mai multe conversații telefonice foarte încinse între Andra Voloș și fostul ei iubit, Bogdan Mocanu, focoasa fostă concurentă de la Puterea Dragostei a simțit nevoia de un moment de respiro.

ADVERTISEMENT

Așa că, alături de amicele sale, Andra Voloș a mers într-un club de noapte din Centrul Vechi al Capitalei și și-a făcut de cap așa cum știe ea mai bine, reușind, așa cum era de așteptat, să atragă atenția asupra ei, bărbații din preajmă roind în jurul divei.

Purtând o rochie roșie, decoltată suficient de mult pentru ca ochii și culoarea lor să devină greu de observat, crăpată până la jumătatea coapselor, Andra Voloș a petrecut în club ore bune, în ritmuri de manele.

ADVERTISEMENT

Iar FANATIK a aflat, pas cu pas, tot ce s-a întâmplat n respectiva noapte, chiar de la martorii oculari ai evenimentului, Andra Voloș fiind, așa cum ne-au dezvăluit aceștia, o prezență imposibil de ignorat.

Cum s-a distrat Andra Voloș după scandalul cu Bogdan Mocanu

Alături de amicele sale, încă de la intrarea în club, Andra Voloșpărea pusă pe distracție, semn că stresul pe care l-a avut din cauza scandalului cu Bogdan Mocanu trebuia eliminat. Așa că, fără să țină cont de privire indiscrete, Andra Voloș și amicele ei s-au pus pe dansat.

ADVERTISEMENT

Evident, FANATIK a aflat și că Andra Voloș nu a ”postit” în seara cu pricina, alături de prietenele sale consumând pahare după pahare cu tot felul de licori bahice, buna dispoziție a celor patru fete care, practic, ocupaseră centrul clubului fiind molipsitoare.

Mai mult, se pare că, în ciuda faptului că au atras atenția așa cum numai câteva femei frumoase și puse pe distracție pot, Andra Voloș și prietenele care au însoțit-o în clubul de manele care, anterior, fusese club de striptease, nu au cedat avansurilor pe care masculii care roiau în jurul lor le tot făceau.

ADVERTISEMENT

Ba chiar, din informațiile FANATIK, Andra Voloș și amicele ei s-au amuzat teribil pe seama bărbaților care au încercat să le impresioneze trimițându-le tot felul de sticle de șampanie, de vin sau alte atenții, refuzând fiecare oferă, uneori chiar politicos, alteori fără să țină seama de sentimentele admiratorilor.

Andra Voloș și Bogdan Mocanu s-au iubit anul trecut, acum se cam… urăsc

Scandalul dintre Andra Voloș și Bogdan Mocanu părea să mocnească de multă vreme, despărțirea lor de acum un an fiind, la acea vreme, una care a ridicat mari controverse. De altfel, așa cum și recunoșteau cei doi, de la despărțirea lor, Andra Voloș și Bogdan Mocanu nu și-ar mai fi vorbit.

Acum însă, cei doi par să fi ajuns, cu adevărat, la cuțite, iar Bogdan Mocanu susține că ea ar fi de vină după ce i-ar fi sunat părinții să le mărturisească că îi este dor de manelist.

Doar că declarațiile făcute de Bogdan Mocanu au iritat-o cumplit pe frumoasa Andra Voloș care a făcut publice înregistrările discuțiilor cu fostul ei iubit și l-a amenințat că îl dă în judecată.

”Eu n-am mai văzut-o la față de un an de zile, și să vorbim nu-mi amintesc când a fost ultima oară înainte de aseară. (…) Eu ar fi trebuit să fiu cel care ar putea să se ducă la poliție, că nu are voie să mă înregistreze și să mă posteze fără acordul meu, deci eu ar trebui să mă duc la poliție. După îi sugerez să se ducă la poliție să ceară un ordin de restricție împotriva mea, nu vreau să o văd la față”, a declarat Bogdan Mocanu la Antena Stars despre scandalul cu Andra Voloș.

ADVERTISEMENT