Life

Andra Volos și Bogdan Mocanu se împacă? Fosta concurentă Puterea Dragostei: ”Nu mai sunt supărată”

20.05.2020 | 11:05
Andra Volos si Bogdan Mocanu se impaca Fosta concurenta Puterea Dragostei Nu mai sunt suparata
ADVERTISEMENT

Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au despărțit după ce fostul concurent din show-ul matrimonial „Puterea Dragostei” și-a îndreptat atenția către Bia. Cei doi tineri nu și-au luat rămas bun cum se cuvine, motiv pentru care s-au întâlnit recent pentru a stabili natura relației lor.

Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au împăcat? Care este adevărul

Foștii concurenți de la „Puterea Dragostei”, show difuzat la Kanal D, au discutat în ultima perioadă prin intermediul prietenilor și vloggurilor, însă recent au luat decizia de a se întâlni. Andra Volos și Bogdan Mocanu au stat de vorbă și au lămurit situația dintre ei.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă din emisiunea matrimonială a declarat că nu este supărată pe Bogdan Mocanu, dar nici pe Bia. Se pare că Andra Volos s-a întâlnit cu fostul iubit după mai multe rugăminți, mărturisind că nu este vorba de nicio împăcare.

„Acum două-trei zile m-am văzut cu Bia doar ca să vorbim și să-mi arate ea mai multe chestii. Am întrebat ce s-a întâmplat cu poliția.

ADVERTISEMENT

Nu mai sunt supărată pe el și nici pe Bia. Nu mai vreau să vorbesc despre subiectul ăsta, a spus Andra, scrie wowbiz.ro. 

Fosta concurentă Puterea Dragostei nu mai vrea să vorbească despre acest subiect

În plus, Andra Volos a mai subliniat faptul că s-a întâlnit cu Bogdan Mocanu doar pentru ca el să aibă sufletul împăcat pentru că nu poate trece peste situațiile prin care a fost pusă în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

„Am vorbit despre tot ce trebuia să-mi zică. Mi-a zis că voia să fie împăcat cu sufletul că a vorbit cu mine după atâta timp. Mi-a zis ofurile și viața merge înainte.

M-am văzut cu el pentru că m-a sunat. Nu ne-am împăcat. Cum ar fi ca după toată nebunia asta să mă duc să mă împac?”, a mai declarat frumoasa concurentă.

ADVERTISEMENT

Ce spune Bogdan Mocanu despre despărțirea de Andra Volos

La rândul său, tânărul a ținut să clarifice odată pentru totdeauna situația dintre el și Andra Volos. Fostul concurent a declarat că nu i-a greșit cu nimic și nu a înșelat-o pe Andra Volos, așa cum probabil a interpretat aceasta.

„Andra după ce a văzut imaginile alea, le-a interpretat. Am lăsat-o să își pună ordine în gânduri și o să ia ce decizie consideră că e mai bună. Imaginile sunt adevărate, dar sunt interpretate greșit.

Nu s-a întâmplat nimic. Pentru mine cel mai important e ca Andra să afle adevărul. Greșeala mi-o asum, dar la momentul respectiv eram singuri pentru că eu cu Andra hotărâsem să luăm o mică pauză.

Asta nu înseamnă că eram singur, dar eram cu mai puține obligații față de ea. Dar nu m-am dus acolo cu scopul să o înșel. Scopul meu era să îl iau pe Jador de acolo pentru că avea probleme cu mașina.

Ne-am întins la vorbă și Bia mi-a dat sfaturi despre ce ar trebui să fac cu Andra. Totul s-a întâmplat din vina lui Jador. Nu trebuie să mă ascund atâta timp cât eu știu bine cine sunt și femeia de lângă mine știe”, a spus Bogdan Mocanu într-un vlog postat pe canalul de Youtube.

 

ADVERTISEMENT