Life

Andra Volos spune tot despre relația cu bărbatul căsătorit: “Sunt o femeie asumată”

01.12.2020 | 20:38
Andra Volos spune tot despre relatia cu barbatul casatorit Sunt o femeie asumata
ADVERTISEMENT

După ce s-a speculat că ar avea o relație cu un bărbat însurat, Andra Volos face lumină în acest caz și dă cărțile pe față în ceea ce privește zvonurile cum că ar fi cuplată.

Andra Volos este una dintre cele mai cunoscute concurente ele emisiunii Puterea dragostei. După ce a avut o relație tumultoasă cu Bogdan Mocanu, câștigătorul primului sezon al competiției, s-a vehiculat că frumoasa șatenă are o altă relație.

ADVERTISEMENT

Andra Volos este foarte asumată și nu s-a sfiit niciodată să spună lucrurilor pe nume. Recent, aceasta a postat o fotografie alături de un bărbat însurat, iar apoi s-a zvonit că ar avea o relație cu bărbatul respectiv, iar tânăra a luat atitudine.

Andra Volos, adevărul despre relația cu bărbatul căsătorit

Zvonurile cum că Andra Volos ar avea o relație cu un bărbat căsătorit au scos-o din sărite pe fosta iubită a lui Bogdan Mocanu, care a reacționat, așa cum era de așteptat. Focoasa șatenă a vorbit în exclusivitate pentru WOWbiz.ro despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

Andra Volos a dezmințit speculațiile și a declarat că nu se află într-o relație la momentul actual. Mai mult, tânăra a spus că nu s-ar implica niciodată într-o căsnicie pentru că nu îi stă în caracter să umble cu bărbați însurați.

Fosta concurentă Puterea dragostei a declarat că relația dintre ea și bărbatul respectiv este una de prietenie, iar fotografia controversată a fost făcută cu scopul de a fi trimisă unor prieteni comuni.

ADVERTISEMENT

„Așa e! Suntem prieteni. Avem mai mulți prieteni și au apărut mai multe. Și când am făcut live cu prietenii lui și ne-am pupat pe frunte, a ieșit că suntem iubiți. Nu înseamnă că dacă faci o poză cu cineva, am declarat eu că, gata, îmi este iubit, soț sau există o situație amoroasă între noi.

Sunt o femeie singură și asumată. Eu nu mint! Însă m-am săturat de minciunile altora”, a declarat Andra Volos.

ADVERTISEMENT