Andre Agassi, blamat după ce a părăsit echipa lui Djokovic: “Nu a făcut nimic pentru Novak!”

Irina Aldea   
in Sporturi
02/04/2018, 20:37
Andre Agassi, blamat după ce a părăsit echipa lui Djokovic: “Nu a făcut nimic pentru Novak!”

După Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, care i-a luat apărarea fostului său elev declarând: “Am avut mai multe de învăţat de la Agassi decât a învăţat el de la mine. Doar că eu nu cred că Djokovic s-a implicat suficient în această relaţie jucător – antrenor”, un alt nume important se implică în acest subiect, dar de partea lui Novak.

Este vorba despre fostul căpitan nejucător al Serbiei de Cupa Davis, Radmilo Armenulic, care l-a criticat dur pe Andre Agassi pentru parteneriatul pe care l-a avut cu Novak Djokovic. Armenulic nu a fost niciodată convins că relaţia celor doi ar putea avea succes. “M-am opus acestei colaborări din prima zi, pentru că nu a făcut nimic pentru Novak”, a spus Armenulic. “Cred că Novak l-a ajutat mai mult pentru că l-a numit pe Agassi antrenor. A plecat pentru că nu ştia ce să facă. El nu a lucrat niciodată ca antrenor şi nu a avut experienţa necesară pentru a-l ajuta. Novak joacă de pe linia de fund mai bine decât Agassi şi returul lui este mai bun. Şi atunci vă întreb, cum să-l ajute Agassi?”, a spus sârbul în vârstă de 78 de ani.

Novak Djokovic, un signur trofeu cu Agassi antrenor

După trei înfrângeri consecutive în circuitul ATP, Novak Djokovic a fost părăsit de antrenorul său, Andre Agassi. Colaborarea dintre cei doi începuse după Roland Garros 2017, dar a fost îngreunată şi de numeroasele accidentări suferite de sârb. Până la colaborarea cu Djokovic, Agassi stătuse departe de tenis preţ de 11 ani. În timpul în care l-a avut drept antrenor pe Andre, Nole a câştigat un singur titlu ATP, cel de la ”Aegon International” de la Eastbourne (în luna iulie a anului trecut). În momentul în care l-a prezentat pe Andre Agassi, Nole a spus despre american că este ”persoana ideală pentru a-i relansa cariera”.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×