News

Andre Harrell, un cunoscut producător muzical din SUA, a murit la vârsta la 59 de ani

10.05.2020 | 20:53
Andre Harrell un cunoscut producator muzical din SUA a murit la varsta la 59 de ani
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai cunoscuți producători muzicali din Statele Unite ale Americii, Andre Harrell, a încetat din viață la vârsta de 59 de ani. Anunțul trecerii în neființă a fost făcut de directorul Revolt Media & TV, Roma Khanna, care a ținut să transmită și un mesaj de condoleanțe.

Un producător muzical din America a murit la 59 de ani

Renumitul producător muzical Andre Harrell a murit duminică, 9 mai 2020, la vârsta de numai 59 de ani. Vestea neașteptată a morții acestuia a fost confirmată și de Roma Khanna, directorul Revolt Media & TV, relatează CNN.

ADVERTISEMENT

„Putem confirma trecerea în neființă a celui care a fost Andre Harrell. Toată lumea din familia Revolt este devastată de pierderea prietenului, mentorului și vicepreședintelui nostru.

Impactul lui Andre asupra Hip Hop-ului, culturii, dar și asupra noastră a fost incomensurabil și profund. Poate să se odihnească în pace”, a transmis Roma Khanna prin intermediul unui comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

Cine a fost producătorul american și prin ce s-a remarcat

În momentul de față nu se cunosc mai multe amănunte despre moartea sa sau când va putea fi condus pe ultimul drum de cei care l-au cunoscut și l-au apreciat.

„Haideți să sărim peste acest virus și să ne reluăm viața de la începutul anului”, a scris acesta pe pagina sa de Instagram cu câteva zile înainte de a muri când nimic nu avea să prevadă cele petrecute.

ADVERTISEMENT

Andre Harrell este producătorul muzical american care s-a remarcat în industria hip-hop-ului și a divertismentului, fiind cel care i-a descoperit pe unii dintre cei mai cunoscuți artiști.

P. Diddy și Mary J. Blige au fost descoperiți de însuși Harrell care i-a lansat în industria muzicală, dar ei nu sunt singurii care s-au bucurat de atenția producătorului american.

ADVERTISEMENT

„Andre a fost responsabil de schimbarea sunetului muzicii R&B și de a ajuta artiști și directori să ajungă în ceea ce a fost cunoscută drept «cultura pop»”, a precizat site-ul Combs Enterprises.

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: