News

Andrea Bocelli a avut coronavirus! Ce a spus celebrul tenor italian despre simptomele pe care le-a avut

26.05.2020 | 20:02
Andrea Bocelli a avut coronavirus Ce a spus celebrul tenor italian despre simptomele pe care lea avut
ADVERTISEMENT

Andrea Bocelli a fost infectat cu coronavirus. Tenorul italian a dezvăluit acest lucru în momentul în care se afla în fața unui spital, acolo unde a mers să doneze plasmă pentru cercetări. 

Andrea Bocelli a avut coronavirus! Ce a spus celebrul tenor italian despre simptomele pe care le-a avut

În plus, soția lui Bocelli și cei doi copii au fost și ei infectați cu COVID-19. Tenorul a spus că a avut simptome ușoare și, din fericire, și soția și cei doi copii ai lor. Artistul a mărturisit aceste lucruri la ieșirea din spitalul din PIsa, unde s-a prezentat pentru a dona plasmă.

ADVERTISEMENT

Artistul a făcut testul pe 10 martie, care a fost rezultat pozitiv, dar a fost în cea mai mare parte asimptomatic, cu puțină febră, spune artistul în mass-media din Italia, încercând să îi liniștească pe fani:

“Sincer, când că mi-am dat seama că sunt infectat, am sărit în piscină pentru că mă simţeam bine”, a declarat artistul.

ADVERTISEMENT

Andrea Bocelli și soția lui au donat plasmă!

Împreună cu Andrea Bocelli, au fost testați pozitiv și soția sa, Veronica Berti, și cei doi copii ai lor, Amos și Matteo. Din fericire, niciunul nu a avut simptome serioase ale infectării cu COVID-19, notează presa din Italia.

Andrea Bocelli a venit împreună cu soția sa la spitalul Cisanello din Pisa, ambii având măști de protecție, pentru a dona plasmă și, astfel, contribuie la cercetarea virusului, despre care oamenii știu în continuare destul de puține.

ADVERTISEMENT

Concert extraordinar de Paște!

Într-un comunicat, spitalul i-a mulțumit lui Andrea Bocelli pentru acest gest, care va fi folosit în cadrul studiului “Tsunami”, un experiment național care va testa eficiența plasmei imune de la pacienții care au trecut prin boala COVID-19, în scopul dezvoltării unui tratament.

În timpul perioadei de recuperare, tenorul s-a implicat în numeroase acțiuni caritabile pentru a ajuta la combaterea coronavirusului, care a infectat peste 230.000 de persoane în Italia, una dintre cele mai lovite țări din lume.

ADVERTISEMENT

Pe 12 aprilie, în ziua Paștelui Catolic, artistul a oferit un concert emoționant în Domnul din Milano, în fața unei piețe goale și al unui oraș gol. Concertul a fost un mesaj de speranță adresat lumii.

ADVERTISEMENT
Tags: