Sport

Andrea Compagno a scris istorie, chiar și la înfrângere. Primul gol pentru echipa lui Adrian Mititelu în derby-ul FC U 1948 – U Craiova. Video

Atacantul italian a reușit să reducă din diferență pentru FC U Craiova 1948 în derby-ul cu Universitatea Craiova, după ce l-a învins pe David Lazar de la punctul cu var.
07.08.2022 | 23:52
Andrea Compagno a scris istorie chiar si la infrangere Primul gol pentru echipa lui Adrian Mititelu in derbyul FC U 1948  U Craiova Video
5 meciuri a disputat FC U Craiova 1948 cu Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova a fost mai încins ca niciodată, iar centralul Istvan Kovacs a dictat nu mai puțin de trei penalty-uri.

Andrea Compagno a marcat primul gol pentru FC U Craiova 1948 în derby-urile cu Universitatea Craiova

Duelul dintre FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova a ajuns la cel de-al treilea meci direct în SuperLiga, iar echipa lui Adrian Mititelu a reușit în sfârșit să spargă gheața și să marcheze primul gol.

ADVERTISEMENT

Compagno a reaprins meciul după ce a marcat din penalty în minutul 70, după ce tot el a fost faultat în careu de Paul Papp.

Adrian Mititelu a fost pentru prima oară prezent pe stadion la derby-ul cu Universitatea Craiova și le-a purtat noroc jucătorilor săi, care au reușit să marcheze în sfârșit în poarta rivalilor.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și-a învins fără drept de apel rivala FC U Craiova 1948 în sezonul trecut

Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948 s-au întâlnit în premieră în SuperLiga în sezonul trecut. Echipa lui Laurențiu Reghecampf a reușit să câștige ambele confruntări directe cu scorul de 2-0.

Echipa lui Adrian Mititelu nu a reușit să marcheze împotriva rivalilor din oraș. În sezonul 2013-2014, cele două echipe s-au bătut pentru promovarea în Liga 1, însă câștig de cauză l-a avut echipa lui Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craioca câștiga meciul tur cu 3-0, în timp ce la retur FC U Craiova 1948 a reușit doar un rezultat de egalitate, scor 0-0.

Acesta rămâne singurul rezultat pozitiv pentu echipa lui Mititelu, care a pierdut în final cu scorul de 1-2 cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova, decis de 3 penalty-uri dictate de Istvan Kovacs

FC U Craiova 1948 a fost echipa care a atacat mai mult și a avut posesia, însă Universitatea Craiova s-a văzut intrând la cabine cu avantaj de două goluri.

Istvan Kovacs a dictat două penalty-uri între minutele 41 și 45, contrar cursului jocului, până în acel moment jucătorii lui Laszlo Balint nu și-au creat nicio ocazie.

Universitatea Craiova a marcat din penalty împotriva lui FC U Craiova 1948 și în sezonul trecut prin Dan Nistor.

  • 5 confruntări directe au avut loc între FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova, iar golaverajul e 1-9
ADVERTISEMENT