Sport

Andrea Compagno, detalii despre negocierile cu FCSB: “Încă nu am semnat, dar nu cred că vor fi probleme”. Exclusiv

Andrea Compagno este aproape de un transfer la FCSB. Atacantul italian a vorbit pentru FANATIK despre stadiul negocierilor.
28.08.2022 | 15:37
Andrea Compagno detalii despre negocierile cu FCSB Inca nu am semnat dar nu cred ca vor fi probleme Exclusiv
Andrea Compagno, în tricoul celor de la FC U Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a dat încă o lovitură pe piața transferurilor și l-a luat de la FC U Craiova pe atacantul Andrea Compagno pentru o sumă care se apropie de 1,5 milioane de euro. Însă, negocierile dintre italian și oficialii FCSB-ului se prelungesc.

Andrea Compagno, detalii despre negocierile cu FCSB: “Încă nu am semnat, dar nu cred că vor fi probleme”

Andrea Compagno a vorbit pentru FANATIK despre aceste negocieri și a ținut să specifice că nu crede că vor fi probleme din calea acestei mutări, el așteptând un acord între impresar și club cât mai curând:

ADVERTISEMENT

“Pot să vă spun că încă nu am semnat, dar nu cred că vor fi probleme. Eu nu sunt implicat în negocieri, agentul meu se ocupă de tot. Gândul meu este doar la ceea ce am de făcut pe teren. 

Sunt şanse şi cred că se va face imediat, dar mai multe pot să vă spun după ce voi semna. Deocamdată nu este nimic clar şi mi-ar fi greu să vorbesc. Nu văd să fie probleme, dar asta o să vedem”, a spus Compagno pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a bătut palma cu Adrian Mititelu pentru transfer!

Patronul Gigi Becali a dezvăluit sâmbătă pentru FANATIK că s-a înţeles cu Adrian Mititelu pentru transferul atacantului de la FC U Craiova pentru 1,5 milioane de euro, roş-albaştrii fiind în căutarea unui atacant central:

“Da, l-am luat pe Andrea Compagno de la FC U Craiova. Suma e de 1,5 milioane de euro. Nu mai are ce să se întâmple. Duminică vine la FCSB”, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Negocierile dintre FCSB şi agentul fotbalistului s-au prelungit!

Însă, negocierile cu jucătorul s-au prelungit, managerul general Mihai Stoica declarându-se extenuat de tratativele cu impresarul privind salariul jucătorului. Lucrurile sunt pe drumul cel bun, iar atacantul a părăsit deja cantonamentul Universităţii Craiova:

„Eu sunt la cantonament și a venit Andrea, și-a dat echipamentul și a zis că astăzi sau mâine o să se rezolve situația lui. Cred că în proporție de 99% nu se mai schimbă lucrurile. Suntem mulțumiți, Mititelu nu este un sac fără fund”, a declarat Marcel Pușcaș la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a declarat că în urmă cu o lună nici nu se gândea să îl vândă pe atacantul italian. Decizia a fost luată de comun acord cu Andrea Compagno, mai ales că suma de transfer era una uriaşă pentru fotbalul nostru.

  • 26 de ani are Andrea Compagno
  • 5 goluri a marcat italianul în primele 6 etape din SuperLiga

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,15 este cota pentru „ambele marchează” la FCSB – Hermannstadt. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT