Sport

Andrea Compagno, după remiza de moral cu Anderlecht: „Era important, după două meciuri cu Silkeborg, să ridicăm capul”

FCSB a remizat în deplasare cu Anderlecht în etapa a 5-a a grupelor Conference League. Autorul primului gol a mărturisit că era necesar un rezultat pozitiv.
27.10.2022 | 23:07
Andrea Compagno dupa remiza de moral cu Anderlecht Era important dupa doua meciuri cu Silkeborg sa ridicam capul
Andrea Compagno, mulțumit de remiza „roș-albaștrilor” cu Anderlecht din Conference League. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a părăsit matematic Conference League, după ce echipa pregătită de Nicolae Dică a remizat spectaculos, scor 2-2 pe Lotto Park Arena din Bruxelles. Andrea Compagno a marcat pentru prima oară în Europa pentru FCSB și s-a declarat fericit la finalul partidei.

Andrea Compagno, după remiza cu Anderlecht: „Era important, după două meciuri cu Silkeborg, să ridicăm capul”

Exceptând „dubla” de coșmar cu danezii de la Silkeborg, FCSB a arătat bine în Conference League. Autorul primului gol al „roș-albaștrilor” în remiza cu Anderlecht din Belgia considera necesar un rezultat pozitiv cu fosta echipă a lui Nicolae Stanciu, după dezastrul din meciurile cu Silkeborg.

ADVERTISEMENT

„Cred că am jucat foarte bine, împotriva unei echipe cu jucători care au jucat la cel mai înalt nivel. Era important, după două meciuri cu Silkeborg, să ridicăm capul și în Europa. Asta a fost, sunt fericit. Și cu West Ham, până în minutul 70, am jucat foarte bine. 

Din păcate nu am scos punctele. Astăzi e un punct de moral, ne bucurăm. De mâine ne bucurăm pentru meciul din campionat care e foarte aproape. Asta a fost, era important să arătăm bine”, a declarat Andrea Compagno, la finalul meciului, pentru Pro TV.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno, omul de gol al FCSB-ului

Andrea Compagno a înscris primul său gol într-un meci european în tricoul celor de la FCSB. Vârful italian, adus în vară pentru 1,5 milioane de euro de la FC U Craiova, a intrat în repriza secundă și a avut nevoie de doar 15 minute pentru a înscrie cu o lovitură de cap măiastră din centrarea lui Radunovic.

Astfel, Compagno a ajuns la 7 goluri în toate competițiile marcate pentru formația patronată de Gigi Becali. În urma remizei din Belgia, FCSB va părăsi Conference League cu o etapă înainte de încheierea fazei grupelor.

ADVERTISEMENT

În ultima partidă, formația pregătită de Nicolae Dică va juca un meci de palmares cu West Ham, liderul incontestabil al grupei B din Conference League.

Gigi Becali a „tunat” după remiza cu Anderlecht din Conference League

Gigi Becali era încrezător înaintea partidei cu Anderlecht și spera într-o victorie. Formația pregătită de Nicolae Dică a făcut o partidă bună, însă greșelile din defensivă au blocat tabela la 2-2. Patronul „roș-albaștrilor” a „tunat” la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

„Nu mă interesează ce s-a făcut! Mă interesează viitorul. Cu jocul ăsta nu există viitor. Cu ce facem noi, cum jucăm, nu există viitor. Dacă nu o bați pe Anderlecht… asta e echipă slabă rău. Ce dacă are nume. Noi nu jucăm nimic, nu pasăm bine, nu știu ce se întâmplă, ce nu se întâmplă, vedem”.

„Compagno trebuia ținut pentru campionat, la fel a fost scos și Olaru. E vorba că nu jucăm noi. Tavi și-a mai revenit puțin, dar Coman parcă nu mai e fotbalist, se întâmplă ceva cu el, nu știu ce.

Coman nu mai este fotbalist, nu mai e, deloc! Dacă Radaslavescu îți dă mingea, intră și tu în careu, dă pasă sau centrează dacă n-ai curaj. Nu se face așa ceva în ultima fază a meciului. Orice duel, Coman nu rămâne cu mingea la picior”, a fost o parte din discursul spus de Gigi Becali, la TV DigiSport.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,00  este cota pentru „2 solist” la U Cluj – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT