Sport

Andrea Compagno, gest superb pentru niște copii din Insulele Capului Verde. Ce a făcut golgheterul FCSB. Video

Andrea Compagno e în vacanță în Insulele Capului Verde, însă vârful vicecampioanei nu a uitat de fotbal și a făcut un gest superb.
03.06.2023 | 14:15
Andrea Compagno gest superb pentru niste copii din Insulele Capului Verde Ce a facut golgheterul FCSB Video
Andrea Compagno e evaluat la 2,5 milioane de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno a ratat titlul de golgheter în SuperLiga și titlul de campion, iar italianul își linge rănile alături de iubita într-o vacanță exotică.

Andrea Compagno, imagini frumoase din vacanța în Insulele Capului Verde

Jucătorul FCSB-ului a plecat departe de România împreună cu iubita sa, Helania. Marcatorul a 21 de goluri în 39 de meciuri, nu a putut sta departe de fotbal nici în vacanță.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno a schimbat câteva pase cu niște copii de pe străzile din Insulele Capului Verde, iar iubita sa a imortalizat momentul pe pagina oficială de Instagram.

Vârful transferat de la FC U Craiova 1948 mai are contract cu FCSB până în vara lui 2024 și are opțiune de prelungire pentru încă două sezoane.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno ar putea pleca de la FCSB. Gigi Becali a primit o ofertă de 2,5 milioane de euro

Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă de două milioane de euro pentru Andrea Compagno, însă patronul FCSB nu e dispus să renunțe așa ușor la jucător: „Mai rămâne și Compagno. Avem o ofertă pentru el, să vedem dacă ne înțelegem. Dacă pleacă el, vin doi atacanți, dacă rămâne el, luăm un singur atacant. Eu am o ofertă pentru el de două milioane și jumătate.

A fost doar o discuţie cu o ofertă venită din Arabia Saudită, dar nu are rost să discut acum. Nu mă gândesc eu acum la vândut”, a spus omul de afaceri.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu consideră că FCSB se bătea la retrogradare fără italian: „I-a ridicat echipa, cocheta cu retrogradarea”

Adrian Mititelu l-a „înțepat” pe Gigi Becali pe subiectul Compagno: „Nu cred că Gigi Becali și-a luat țeapă cu Compagno, cred că este în eroare. Dacă nu-l avea pe Compagno nu cred că juca în play-off și cred că jucam noi dacă nu-l dădeam. Să se uite bine ce contribuție a avut Compagno.

A venit într-un moment în are FCSB cocheta serios cu retrogradarea și a ridicat echipa. A dat niște goluri importante, dar și ca joc. Într-adevăr au mai fost și momente mai puțin bune, dar per ansamblu Compagno i-a ridicat echipa.

ADVERTISEMENT

Numai cineva care nu se pricepe la fotbal, dar el are impresia că se pricepe, poate să spună prostia asta. Nu cred că Gigi Becali se pricepe. A, că tu joci 4-3-3-ul ăla al tău și că e Compagno acolo pe teren și nu-l joacă nimeni și că nu știi cum să-l pui în teren, asta e problema ta”, a declarat patronul lui FC U Craiova 1948, la FANATIK SUPERLIGA.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: FCSB”

ADVERTISEMENT