Sport

Andrea Compagno, mesaj superb de despărțire pentru fanii FCSB: „Este greu de descris”

Atacantul Andrea Compagno și-a luat la revedere de la fanii FCSB-ului prin intermediul unui mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare.
19.02.2024 | 16:44
Andrea Compagno mesaj superb de despartire pentru fanii FCSB Este greu de descris
Andrea Compagno și-a luat la revedere de la fanii FCSB printr-un mesaj emoționant. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno se desparte cu greu de FCSB, clubul la care a evoluat în ultimul sezon și jumătate. Ajuns în China, fostul atacant al liderului din SuperLiga le-a adresat un mesaj superb de despărțire suporterilor „roș-albaștrilor”. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate plecarea italianului la Tianjin Jinmen Tiger.

Andrea Compagno, mesaj superb de despărțire pentru fanii FCSB: „Este greu de descris”

Andrea Compagno nu a mai fost dorit de Gigi Becali la FCSB. Deși a înregistrat cifre foarte bune în sezonul precedent, atacantul italian a intrat treptat în dizgrația patronului „roș-albaștrilor”. Compagno a fost mai mult rezervă în actuala stagiune, iar Gigi Becali a vrut să scape de atacant încă din această iarnă.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Gigi Becali a acceptat să-l dea pe Andrea Compagno în China, la Tianjin Jinmen Tiger, pentru suma de 150.000 de euro. Fost golgheter al „roș-albaștrilor”, Compagno și-a luat la revedere de la toată lumea la plecarea din România.

Atacantul care va împlini 28 de ani pe 22 aprilie a revenit cu un mesaj pentru suporterii FCSB. „Dragi steliști, este foarte greu de descris cât de minunat a fost să joc pentru acest tricou, pentru acest Club și, mai ales, pentru voi…

ADVERTISEMENT

Sprijinul vostru față de mine mi-a umplut inima până în ultima zi… Întotdeauna voi purta cu mine sprijinul vostru fantastic și țipătul vostru după fiecare gol… Mulțumesc pentru tot!”, a scris Andrea Compagno pe Instagram.

  • 700.000 de euro este salariul anual al lui Andrea Compagno la Tianjin Jinmen Tiger
  • 4 goluri în 23 de meciuri a reușit Andrea Compagno în prima jumătate a acestui sezon la FCSB
ADVERTISEMENT

Campionatul în China va începe în martie

Andrea Compagno a semnat un contract valabil pe două sezoane cu Tianjin Jinmen Tiger, până la finalul anului 2025. Atacantul italian nu a apucat să debuteze în tricoul echipei care evoluează în meciurile de acasă pe un stadion de aproape 55.000 de locuri.

Campionatul în China se desfășoară de-a lungul unui an. Tianjin Jinmen Tiger, care a terminat pe locul 8 în campionatul precedent, va debuta în noul sezon pe 2 martie contra celor de la Nantong Zhiyun.

ADVERTISEMENT

Cotat la 2,3 milioane de euro de Transfermarkt.com, Andrea Compagno a fost transferat de FCSB în vara anului 2022 de la FC U Craiova pentru 1,5 milioane de euro. Astfel, prin transferul în China, Gigi Becali și-a recuperat o sumă foarte mică din banii plătiți pe atacantul italian.

Per total, Andrea Compagno a evoluat în 55 de meciuri pentru FCSB, reușind să marcheze 20 de goluri. Atacantul italian a ajuns în România în vara anului 2020, când a fost adus de Adrian Mititelu de la Trei Fiori.

ADVERTISEMENT