Sport

Andrea Compagno, momentul adevărului după ce a fost selecționat la naționala Italiei. La ce echipă vrea să se transfere de la FCSB

Andrea Compagno e aproape de cel mai important moment din carieră, convocarea la naționala Italiei, și le-a mărturisit jurnaliștilor italieni echipa la care visează să joace.
04.03.2023 | 11:11
Andrea Compagno momentul adevarului dupa ce a fost selectionat la nationala Italiei La ce echipa vrea sa se transfere de la FCSB
Andrea Compagno e aproape de cel mai important moment din carieră, convocarea la naționala Italiei, și le-a mărturisit jurnaliștilor italieni echipa la care visează să joace. Foto: SPORT Pictures
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno a atras atenția presei din Italia prin eficacitatea sa, iar acest lucru nu a trecut neobservat nici de selecționerul Italiei, Roberto Mancini. Astfel că vârful lui FCSB ar putea reprezenta ”Squadra Azzurra” la partidele cu reprezentativele Angliei și Maltei, de la finalul lunii martie.

Andrea Compagno dă cărțile pe față după ce a ajuns pe lista ”Squadrei Azzurra”: ”Visez să joc în Serie A!”

Andrea Compagno reușise un singur gol în 2023 până la jocul cu Petrolul, și se vorbea despre faptul că atacantul italian este în criză. Fostul mare atacant al naționalei, Adrian Ilie, nu era însă de acord cu ideea.

ADVERTISEMENT

”Cred că trebuie doar să-și recapete încrederea. Eu mă bucur pentru el că încă are ocazii. Sunt atacanți care nu ajung acolo. O să marcheze cu siguranță”, spunea ”Cobra”.

Iar spusele sale aveau să fie confirmate în următorul meci, în care Compagno a reușit o dublă. Reușite cu care a revenit pe prima poziție a ierarhiei golgheterilor.

ADVERTISEMENT

O confirmare a calităților sale, pe care, de altfel, le scoteau în evidență și jurnaliștii italieni. Care, la finele anului trecut, scoteau în evidență faptul că Andrea era cel mai bun marcator italian.

Iar acum i-a adus și prezența pe lista preliminară a lui Mancini pentru partidele din preliminariile Euro 2024, cu reprezentativele Angliei și Maltei, de la finalul lunii martie.

ADVERTISEMENT

Firesc, jurnaliștii italieni au dorit să afle care sunt gândurile sale. Iar Compagno nu a ezitat să mărturisească la ce visează. Nominalizând și echipa la care și-ar dori să ajungă.

“Totul în viața mea a venit pe neașteptate. Trăiesc zi de zi fără așteptări. Nu știu când, dar sper să ajung în Serie A. Are întotdeauna un farmec incredibil, dincolo de rezultatele pe care le poate obține echipa națională.  În cazul ultimei calificări, vorbim de un penalty ratat. 

ADVERTISEMENT

Voi cultiva această speranță fără regrete. Întotdeauna încerc să confirm, în fiecare weekend.  Echipa mea favorită este Inter. Pentru cineva născut în Palermo pare ciudat, dar mi-aș dori să evoluez pentru Inter”, a spus Compagno pentru Tuttomercatoweb.

Cota BETANO pentru FCSB: 2,45 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul UTA Arad – FCSB

 

ADVERTISEMENT