Sport

Andrea Compagno, refuzat de un club din SuperLiga înainte de a ajunge la FC U Craiova: “A fost în probe!”

Andrea Compagno a fost transferat de FCSB pentru o sumă uriaşă, însă, înainte de a ajunge la FC U Craiova, a fost refuzat de Petrolul Ploieşti.
28.08.2022 | 16:47
Andrea Compagno refuzat de un club din SuperLiga inainte de a ajunge la FC U Craiova A fost in probe
Andrea Compagno, ca adversar al celor de la Petrolul Ploieşti. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno este subiectul celui mai tare transfer al verii în fotbalul românesc. Gigi Becali plăteşte o sumă apropiată de 1,5 milioane de euro celor de la FC U Craiova pentru atacantul italian.

Andrea Compagno, refuzat de un club din SuperLiga: “În 2020, am înțeles că a mers în probe la Petrolul”

Însă, înainte de a deveni golgheter la FC U Craiova, Andrea Compagno a fost refuzat de un alt club de SuperLiga, la care a fost în probe. Ulterior, a fost transferat de Adrian Mititelu la FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

Echipa care l-a refuzat este Petrolul Ploieşti. Marcel Puşcaş a povestit cum s-au decis oltenii să îi dea o şansă, deşi venea de la o echipă din San Marino, Tre Fiori:

„S-a făcut mult caz despre cât de important este Compagno pentru noi, s-a spus că e stâlpul echipei. Să nu uităm că l-am luat de la o echipă din San Marino.

ADVERTISEMENT

În 2020, am înțeles că a mers în probe la Petrolul, l-au refuzat, apoi am stat puțin pe gânduri, dar domnul Mititelu ne-a convins să-l luăm”, a povestit Marcel Pușcaș, la Pro Arena.

Doi ani mai târziu e transferat de FCSB pentru 1,5 milioane de euro

Doi ani mai târziu, oltenii sunt la un pas de a face un profit uriaş cu atacantul italian. Compagno a fost o piesă de bază în echipa care a promovat în SuperLiga şi apoi a devenit unul dintre golgheterii SuperLigii.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, Andrea Compagno a marcat cinci goluri în primele şase etape. FCSB şi FC U Craiova s-au înţeles la suma de transfer, iar agentul jucătorului se ocupă de negocierile privind contractul:

“Pot să vă spun că încă nu am semnat, dar nu cred că vor fi probleme. Eu nu sunt implicat în negocieri, agentul meu se ocupă de tot. Gândul meu este doar la ceea ce am de făcut pe teren.

ADVERTISEMENT

Sunt şanse şi cred că se va face imediat, dar mai multe pot să vă spun după ce voi semna. Deocamdată nu este nimic clar şi mi-ar fi greu să vorbesc. Nu văd să fie probleme, dar asta o să vedem”, a spus Compagno pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,15 este cota pentru „ambele marchează” la FCSB – Hermannstadt. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT