Sport

Andrea Compagno s-a accidentat la genunchi înaintea derby-ului FCSB – Universitatea Craiova! Rezultatul RMN-ului făcut de italian

Andrea Compagno s-a accidentat la antrenamente, înainte de meciul FCSB - Universitatea Craiova. Atacantul italian a efectuat un control RMN şi va fi apt de joc.
17.02.2023 | 12:03
Andrea Compagno sa accidentat la genunchi inaintea derbyului FCSB  Universitatea Craiova Rezultatul RMNului facut de italian
Andrea Compagno, în meciul dintre FCSB şi Farul Constanţa. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
17-02-2023
15:05

A venit rezultatul RMN-ului! Italianul e apt de joc

Veşti bune pentru Andrea Compagno. Rezultatul RMN-ului nu a arătat nicio problemă medicală la nivelul ligamentelor şi italianul va fi apt pentru derby-ul dintre FCSB şi Universitatea Craiova. 

FCSB porneşte din postura de favorită în faţa Universităţii Craiova. Roş-albaştrii au câştigat ultimele două meciuri şi speră să câştige şi derby-ul programat duminică, de la ora 20:00, pe Arena Naţională.

Andrea Compagno s-a accidentat la genunchi înaintea derby-ului FCSB – Universitatea Craiova!

Însă, Mihai Pintilii a primit o lovitură puternică. Andrea Compagno, atacantul titular al celor de la FCSB s-a accidentat la unul dintre antrenamente şi este incert pentru derby-ul de duminică, împotriva Universităţii Craiova.

ADVERTISEMENT

Italianul urmează să facă investigaţii suplimentare pentru a se determina gravitatea accidentării la genunchi. În cursul zilei de vineri, Compagno va face un RMN pentru a vedea dacă îi sunt afectate ligamentele, anunţă Prosport.

Compagno, un singur gol în 2023!

Andrea Compagno nu se află în cea mai bună formă în acest început de an. Golgheterul celor de la FCSB a marcat o singură dată în cele patru etape derulate în 2023 din SuperLiga, împotriva Farului, din lovitură de pedeapsă.

ADVERTISEMENT

Însă, italianul s-a dovedit a fi o piesă importantă, fiind un ghimpe în coasta apărărilor adverse. Cu stilul său bătăios, a ajutat ofensiva roş-albaştrilor, care a avut un singur scurtcircuit până acum, împotriva Farului.

Billel Omrani, în locul lui Compagno în primul “11”?

Dacă nu va fi refăcut până la ora partidei, Andrea Compagno va fi înlocuit, cel mai probabil, de Billel Omrani. Atacantul francez a adus victoria în meciul de la Sibiu cu Hermannstadt, când a marcat unicul gol al meciului.

ADVERTISEMENT

După meci, Gigi Becali a anunţat că Omrani va evolua în locul lui Compagno la meciurile viitoare, dar s-a răzgândit şi italianul a fost utilizat ca titular şi în următoarele etape:

“Nu e normal Omrani? Dacă a dat omul gol, și-a mai revenit, pentru că venise și se lovea mingea de el. Acum normal că o să joace el. Păi, ia locul lui Compagno! Ai văzut, a jucat David (n.r – Miculescu), acum o să joace Cordea.

ADVERTISEMENT

Depinde când îl bagi. La FCSB intri și joci, nu e timp de așteptare. Când joci, trebuie să demonstrezi. E bine că e în concurență în atac. Văd că și Florinel Coman și-a revenit”, a spus Gigi Becali.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru „total goluri: peste 1,5” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT