Sport

Andrea Compagno se întoarce la Craiova! Atacantul a marcat în ultimul meci de SuperLigă disputat pe “Oblemenco”

Andrea Compagno se întoarce pe "Ion Oblemenco", la o lună de la golul marcat împotriva Universităţii Craiova, din postură de jucător al celor de la FC U.
18.09.2022 | 15:52
Andrea Compagno se intoarce la Craiova Atacantul a marcat in ultimul meci de SuperLiga disputat pe Oblemenco
Andrea Compagno, în duel cu Paul Papp. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Derby-ul etapei a 11-a din SuperLigă este între Universitatea Craiova şi FCSB. Este o partidă cu o încărcătură importantă, având în vedere faptul că ambele formaţii sunt în afara play-off-ului şi au mare nevoie de puncte.

Andrea Compagno se întoarce la Craiova! Atacantul a marcat în acest sezon împotriva Universităţii

Andrea Compagno a fost unul dintre cele mai scumpe transferuri ale verii în SuperLiga. Gigi Becali a plătit 1,5 milioane de euro în schimbul atacantului italian, care se întoarce pe “Oblemenco”, la o lună după ce a marcat împotriva Universităţii Craiova.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant al celor de la FC U Craiova a înscris unicul gol al echipei lui Croitoru în derby-ul local disputat pe data de 7 august. Atunci, Universitatea Craiova a reuşit să învingă cu 2-1, graţie golurilor marcate în prima parte de Hanca şi Ivan. Toate cele trei reuşite au venit din penalty.

Avea să fie ultimul meci de SuperLiga disputat pe stadionul “Ion Oblemenco”. Ulterior, arena din Craiova a găzduit un festival de muzică şi suprafaţa de joc a fost înlocuită.

ADVERTISEMENT

Se reia duelul Paul Papp – Andrea Compagno! Italianul îl poate face fericit pe bunicul său: “Este fan FC U”

La o lună distanţă, se reia duelul dintre Paul Papp şi Andrea Compagno, de această dată în meciul U Craiova – FCSB. Atunci, cei doi au avut dueluri tari pe tot parcursul derby-lui, fundaşul oltenilor faultându-l în careu pe italian.

Andrea Compagno poate să îi facă fericiţi pe fanii celor de la FC U Craiova, din postura de jucător al celor de la FCSB, marcând în poarta rivalei din oraş. De altfel, atacantul a declarat că bunicul său este fan al celor de la FC U:

ADVERTISEMENT

“Este suporter FC U. De aia nu a venit la stadion cu Anderlecht. Părinţii mei s-au simţit bine, le-a plăcut atmosfera, a fost stadionul plin”, a declarat Compagno după meciul FCSB – Anderlecht 0-0.

Mititelu, super afacere cu atacantul italian! Adus gratis, a luat 1,5 milioane de euro

Andrea Compagno a fost transferat la FCSB pentru 1,5 milioane de euro. Atacantul italian a marcat la debut, în înfrângerea cu 1-3 în faţa Farului Constanţa şi speră să înscrie şi pe stadionul pe care a evoluat în ultimii doi ani.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova a făcut o afacere grozavă cu atacantul italian. Adus gratis în anul 2020 de la Tre Fiori, din San Marino, Andrea Compagno a făcut pasul la vicecampioana României, iar Adrian Mititelu a câştigat şi o mică avere.

Fotbalistul nu a evoluat în Italia la nivel profesionist până acum, însă presa din Peninsulă a pus ochii pe Compagno imediat după transferul la FCSB. Italienii scriu că Andrea Compagno ar putea face pasul spre Serie A dacă evoluţiile sale vor continua ca până acum.

  • 6 goluri a marcat Andrea Compango în acest sezon
  • 1.500.000 de euro a plătit FCSB pentru transferul italianului 

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,15 este cota pentru ”2 solsit” la U Craiova – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT