Sport

Andrea Compagno, șocat după antrenamentele cu Thomas Neubert: „Mi-a zis că l-a omorât!”

MM Stoica a dezvăluit că Andrea Compagno a fost șocat după antrenamentele „spartane”, pe care le-a avut cu Thomas Neubert.
20.10.2022 | 21:27
Andrea Compagno socat dupa antrenamentele cu Thomas Neubert Mia zis ca la omorat
Andrea Compagno, șocat după antrenamentele cu Thomas Neubert. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a explicat că titularii nu au făcut deplasarea la Arad, nu pentru că nu există un interes pentru Cupa României Betano, ci pentru că a fost nevoie ca ei să se odihnească.

Andrea Compagno, șocat după antrenamentele cu Thomas Neubert

MM Stoica a vorbit despre antrenamentele pe care jucătorii care nu au făcut deplasarea la Arad, pentru duelul cu UTA, le-au făcut alături de Mihai Pintilii și Thomas Neubert.

ADVERTISEMENT

Managerul general al „roș-albaștrilor” a glumit și a spus cât de șocat a fost Andrea Compagno după zilele de pregătire pe care le-a avut alături de Thomas Neubert.

„Am auzit fel și fel de băgători în seamă. Jucătorii care au rămas, nu s-au plimbat sau și-au bătut joc, au rămas cu Pintilii, Neubert, Kurti și Codorean. S-au antrenat, Thomas Neubert a băgat tare în ei.

ADVERTISEMENT

Chiar am vorbit cu ’Bombero’ Compagno și l-am întrebat cum se simte. Mi-a zis că l-a omorât! Suntem bine, mergem înainte și încrezători”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate discuția pe care Mihai Stoica a purtat-o cu Gigi Becali după contrele din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

„Toate echipele care joacă împotriva FCSB-ului dau 200%!”

Andrea Compagno a vorbit despre cum simte trecerea de la FC U Craiova la FCSB, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK:

„Toate echipele care joacă cu FCSB dau 200%. Adversarii își depășesc nivelul, joacă incredibil cu noi, iar în următorul meci te întrebi dacă au schimbat echipa.

ADVERTISEMENT

Asta trebuie să reprezinte o motivație în plus pentru noi, trebuie să știm că cine joacă cu FCSB vrea să arate mult mai bine”.

„Din primul rând am vrut, ca formă de respect, să învăț limba română. Trebuia să vorbesc română, pentru că sunt în România. Nu ceilalți să vorbească în italiană sau engleză cu mine”, a mai spus Andrea Compagno.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „ambele marchează” la Sepsi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT