Fotbal intern

Andrea Mandorlini, ofertat să-l înlocuiască pe Corneliu Papură la U Craiova! Când dă italianul răspunsul final! EXCLUSIV

17.08.2019 | 13:45
Andrea Mandorlini ofertat sal inlocuiasca pe Corneliu Papura la U Craiova Cand da italianul raspunsul final EXCLUSIV

Corneliu Papură are zilele numărate la U Craiova, iar FANATIK a aflat că Andrea Mandorlini ar putea să-i ia locul pe banca tehnică a clubului din Bănie. Oltenii au fost eliminaţi de AEK Atena în turul 3 preliminar al Europa League şi au bifat două înfrângeri consecutive în Casa Pariurilor Liga 1, astfel că fanii îl vor plecat pe fostul internaţional român de la cârma echipei.

Andrea Mandorlini, ofertat de U Craiova. Îi poate lua locul lui Corneliu Papură

FANATIK a aflat că Andrea Mandorlini a fost ofertat de U Craiova, iar antrenorul italian le-a cerut oficialilor olteni timp de gândire până luni sau marţi. Madorlini nu a mai antrenat din noiembrie 2018, când a fost demis de la cârma lui Cremonese, echipă care a jucat în Serie B în sezonul trecut. Patronul Mihai Rotaru doreşte să reia “filiera italiană” pe care a obţinut rezultate şi primul trofeu de când e acţionar la club, Devis Mangia reuşind să aducă în Bănie Cupa României în 2018.

Înainte de returul cu AEK Atena, FANATIK a anunţat că oficialii Universităţii Craiova i-au dat un ultimatum lui Corneliu Papură. Mai exact, antrenorul de 45 de ani era obligat să obţină 7 puncte în următoarele 3 etape. Oltenii vor evolua cu FC Botoşani (deplasare, 18 august), Astra Giurgiu (acasă, 23 august) şi FC Voluntari (deplasare, 31 august).

  • 15 meciuri a strâns Corneliu Papură pe banca tehnică a Universităţii Craiova
  • 19.04.2019 este data debutului lui Corneliu Papură ca antrenor la U Craiova
Andrea Mandorlini, posibilul înlocuitor al lui Corneliu Papură la U Craiova
Andrea Mandorlini, posibilul înlocuitor al lui Corneliu Papură la U Craiova

Andrea Mandorlini, trei trofee cu CFR Cluj. A fost dat afară înainte de debutul în grupele Ligii Campionilor

Andrea Mandorlini a mai antrenat-o în România pe CFR Cluj, unde a obţinut rezultate foarte bune. Adus pe banca formaţiei din Gruia în toamna anului 2009, italianul a reuşit să câştige trei trofee: titlul de campion, Cupa României şi Supercupa României. Rezultatele slabe din startul sezonului 2009-2010 i-au fost fatale, iar conducătorii clujeni l-au dat afară după un 0-2 cu Rapid Bucureşti, meci care s-a jucat cu cinci zile înainte de debutul grupelor Ligii Campionilor. În locul lui Mandorlini, CFR Cluj l-a adus pe Sorin Cîrţu.

“Nu sunt dezamăgit, pentru că în fotbalul românesc te poţi aştepta la orice, având în vedere la câte schimbări de antrenori au fost după câteva etape. Nu pot să spun că unii jucători ar fi fost împotriva mea. Ei sunt profesionişti şi sper să îşi facă datoria pentru acest club. Eu unul mi-am făcut-o, câştigând trei trofee în acest an”, spunea Andrea Mandorlini după ce a fost demis de CFR Cluj.

  • 35 de meciuri a bifat Andrea Mandorlini pe banca tehnică a lui CFR Cluj
  • 2.11.2018 este data ultimului meci al lui Andrea Mandorlini la cârma lui Cremonese