Fotbal international

Andrea Pirlo, în pericol să fie dat afară de la Juventus: „Știam că președintele se întâlnește cu Allegri”

07.04.2021 | 16:03
Andrea Pirlo in pericol sa fie dat afara de la Juventus Stiam ca presedintele se intalneste cu Allegri
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Juventus Torino, Andrea Pirlo, este în pericol să fie demis din cauza rezultatelor modeste din acest sezon, iar principalul favorit la înlocuirea sa este Massimiliano Allegri.

”Bătrâna Doamnă” are un sezon mai mult decât modest sub conducerea fostului internațional italian, fiind eliminată de FC Porto în optimile Champions League, iar în Serie A se află doar pe locul 4, la 12 puncte în urma liderului Inter Milano.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, zvonurile că Pirlo urmează să fie dat afară s-au întețit, iar presa italiană anunță că restanța cu Napoli de miercuri ar putea fi decisivă pentru viitorul tânărului tehnician.

Juventus se pregătește să-l demită pe Andrea Pirlo

Demiterea lui Andrea Pirlo a prins și mai mult contur după ce președintele lui Juventus Torino, Andrea Agnelli, a avut o întâlnire cu fostul antrenor, Massimiliano Allegri, cel care a reușit performanțe foarte bune cu ”Bătrâna Doamnă”.

ADVERTISEMENT

Însă, la conferința de presă dinaintea întâlnirii cu Napoli, Pirlo a ieșit la contraatac și a spus că știa despre această întrevedere și nu crede că acolo s-a discutat viitorul său: ”Am știut că președintele va sta de vorbă cu Allegri, mă anunțase dinainte. Și mi se pare ceva normal, cei doi au rămas prieteni.

Știu ce se vorbește, e ca și cum eu aș lua cina cu Paolo Maldini, iar a doua zi s-ar scrie că voi fi noul antrenor de la Milan. Eu vorbesc zilnic cu președintele Agnelli, nu ne ascundem nimic și mă bucură încrederea pe care mi-o arată”, a declarat tehnicianul torinezilor.

ADVERTISEMENT

”Dar e normal ca rezultatele să decidă soarta unui antrenor. De aceea, depinde doar de mine ca să fiu antrenor la Juventus și sezonul următor”, a mai spus Andrea Pirlo.

Nici Ronaldo nu mai e dorit la Torino

Deși mai are un an de contract cu Juventus, este tot mai puțin probabil ca Pirlo să mai rămână pe banca tehnică a torinezilor în condițiile în care șansele pentru al zecelea titlu consecutiv în Serie A sunt minime, iar principalul obiectiv, Champions League, a fost deja ratat.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo ar putea pleca şi el de la Juventus. Ajuns la 36 de ani, portughezul se apropie de finalul carierei. Deşi e un profesionist desăvârşit şi un model pentru ceilalţi jucători, lusitanul nu mai are evoluţiile excelente din trecut, iar salariul lui atârnă greu în balanţa cheltuielilor la Torino.

ADVERTISEMENT