Fotbal international

Andrea Pirlo începe curățenia la Juventus. De cine se desparte „Bătrâna Doamnă” și ce transferuri-bombă sunt vizate

12.08.2020 | 11:28
Andrea Pirlo incepe curatenia la Juventus De cine se desparte Batrana Doamna si ce transferuribomba sunt vizate
Andrea Pirlo începe curățenia la Juventus. De cine se desparte „Bătrâna Doamnă” și ce transferuri-bombă sunt vizate
ADVERTISEMENT

Jurnaliștii italieni scriu că Andrea Pirlo, noul antrenor al lui Juventus, i-a anunțat deja pe fotbaliștii pe care nu se va mai baza în noul sezon că nu mai are nevoie de ei.

Sky Sports Italia scrie că tehnicianul a început curățenia la echipa din Torino. Aaron Ramsey, Blaise Matuidi, Gonzalo Higuain și Sami Khedira sunt jucătorii care o vor părăsi prima dată pe Juventus.

ADVERTISEMENT

Totodată, Alex Sandro și Mattia De Sciglio sunt alți jucători pe care antrenorul nu se va baza, dar echipa vrea să obțină sume de bani importante pentru plecările lor. Alex Sandro este dorit de Pep Guardiola la Manchester City, iar transferul se poate face în această vară.

Andrea Pirlo a pus ochii pe madrilenul Isco

Corriere dello Sport anunță și fotbaliștii pe care îi dorește noul tehnician al lui Juve. În defensivă, Emerson Palmieri (26 de ani), fundașul stânga de la Chelsea, ar putea ajunge la echipa din Italia. Chelsea l-ar putea vinde pe brazilian după ce a jucat doar în 15 jocuri în sezonul recent încheiat.

ADVERTISEMENT

Dacă nu va veni Emerson, atunci Juve are și o a doua variantă. Este vorba despre Luca Pellegrini (21 de ani), apărător stânga la Cagliari.

La mijlocul terenului, echipa lui Pirlo l-a transferat deja pe Arthur Melo, de la Barcelona, însă antrenorul vrea un playmaker care să conducă jocul echipei. Astfel, Isco (28 de ani) de la Real Madrid ar putea ajunge la campioana Italiei.

ADVERTISEMENT

Raul Jimenez, transferul-bombă din Premier League

Dacă nu vor putea să-l ia pe Isco, italienii mai au alte trei variante: Nicolo Zaniolo (21 de ani, AS Roma), Sandro Tonali (20 de ani, Brescia) și Manuel Locatelli (22 de ani, Sassuolo).

În atac, Juventus se va baza în continuare pe Cristiano Ronaldo și Paulo Dybala. Totodată, echipa antrenată de Pirlo vrea să-l aducă și pe Raul Jimenez (29 de ani) de la Wolverhampton.

ADVERTISEMENT

Dacă jucătorul nu va putea fi adus de ”Bătrâna Doamnă”, atunci varianta de rezervă este Federico Chiesa (22 de ani, Fiorentina). Și Duvan Zapata (29 de ani, Atalanta) este dorit de Juve.

Așa ar putea arăta primul 11 al lui Juventus cu Pirlo antrenor: Szczesny – Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Emerson – Bentancur, Arthur, Isco – Dybala, Jimenez, Ronaldo.

 

ADVERTISEMENT