Fotbal international

Foto. Fiul lui Andrea Pirlo a semnat cu Juventus! Va juca la echipa U16: “Îmi aduce aminte de mine”

Andrea Pirlo are toate motivele de bucurie. Fiul său de 15 ani a semnat cu Juventus, unde va juca pentru echipa U16 a campioanei Italiei.
22.01.2018 | 16:49
Foto Fiul lui Andrea Pirlo a semnat cu Juventus Va juca la echipa U16 Imi aduce aminte de mine

Fiul lui Andrea Pirlo a semnat cu Juventus, acesta fiind introdus pe lista tinerilor jucători care au fost aduşi la echipă în această lună. La fel ca şi tatăl său, Nicolo Pirlo joacă pe postul de mijlocaş central, însă de multe ori a fost folosit şi pe postul de atacant.

Până să semneze cu Juventus, Nicolo Pirlo a jucat pentru Pecetto, echipă care evoluează în Torino. Fiul lui Andrea Pirlo s-a născut în 2003, anul în care fostul internaţional italian a câştigat prima Ligă a Campionilor, cu AC Milan. Imediat după ce a semnat, tânărul fotbalist va intra în echipa U16 a campioanei Italiei. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Andrea Pirlo, şapte trofee câştigate cu Juventus

Andrea Pirlo a vorbit în presa italiană despre fiul său, acesta susţinând că există multe similarităţi între el şi Nicolo. “Îmi aduce aminte de mine destul de mult. Multă calitate, însă prea puţină răutate pe teren. Se bucură atunci când este pe teren şi joacă fotbal, ceea ce este cel mai important”, a declarat Andrea Pirlo în Il Correiere di Torino.

Andrea Pirlo a jucat pentru Juventus între 2011 şi 2015, acesta reuşind să câştige şapte trofee cu actuala campioană a Italiei. Fostul internaţional italian a mai evoluat în carieră pentru Brescia, Inter, Reggina, AC Milan şi New York City FC. Pentru echipa naţională a Italiei, Pirlo a evoluat în 116 meciuri şi a cucerit Cupa Mondială în 2006.