Life

Andreaa Bănică, martoră pentru Claudia Pătrășcanu. Cum a traumatizat-o Gabi Bădălău

21.01.2021 | 22:14
Andreaa Banica martora pentru Claudia Patrascanu Cum a traumatizato Gabi Badalau
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică se numără printre martorii care au fost prezenți astăzi la înfățișarea în instanță a Claudiei Pătrășcanu, susținând că a asistat la traumele suferite de fosta parteneră a lui Gabi Bădălău. 

Cântăreața susține că a filmat-o pe Claudia Pătrășcanu în timp ce suferea un episod traumatizant din cauza afaceristului, spunând că nu i-a fost deloc ușor să recurgă la astfel de gesturi.

ADVERTISEMENT

Cele două artiste sunt prietene de peste două decenii, de când formau grupul muzical Exotic, astfel că relația dintre ele este una foarte apropiată. Blondina a știut că fosta ei colegă de trupă va ajunge în instanță cu Gabi Bădălău și a vrut să aibă dovezi care ar putea fi de ajutor.

Andreaa Bănică, martoră pentru Claudia Pătrășcanu. Cum a traumatizat-o Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu trece prin clipe grele din cauza lui Gabi Bădălău, cu care se luptă de mai bine de un an și jumătate pentru custodia celor doi băieți. Despărțiți de aproape doi ani, aceștia se luptă în instanță pentru bani și pentru copii.

ADVERTISEMENT

Andreea Bănică se află printre martorii care au luat parte la înfățișarea în instanță de astăzi și a făcut câteva declarații șocante despre o întâmplare suferită de Claudia Pătrășcanu în urmă cu ceva timp. Mai mult, blokdina a filmat-o pe prietena ei, știind că lucrurile dintre ea și afacerist vor degenera și vor ajunge la tribunal.

„Claudia era foarte slăbită. Am filmat-o pentru a avea amintiri. M-am simțit prost că făceam asta atunci. Știam că la un moment dat se poate ajunge la un astfel de proces. Plângea în hohote atunci. Nu știu cum are puterea asta”, a declarat Andreea Bănică pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău a dat-o afară din casă pe fosta soție

Andreea Bănică a vorbit despre un alt episod traumatizant din căsnicia Claudiei Pătrășcanu, și anume despre momentul în care afaceristul a dat-o afară din casă.

„Exact așa mi-a zis: ‘Blondo, m-a dat afară din casă’. I-am zis să mă lase să vin să mă adun. Mi-am sunat șoferul cu duba să merg să o iau pe Claudia. (…). Singura mea conversație cu Bădălău a fost când am luat-o pe Claudia de acolo. Am vrut să îi arăt latura cea mai frumoasă a vieții lor: copiii. Nu m-aș fi dus la TV niciodată să vorbesc”, a adăugat artista.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a mai spus că are o relație foarte bună cu copiii Claudiei Pătrășcanu și că o va ajuta întotdeauna pe prietena ei, mai ales acum, când trece prin clipe de coșmar. Fiind și ea mamă, Andreea Bănică empatizează cu situația dificilă a fostei colege de trupă.

„Este mamă. Este prietena mea. O cunosc de o viață. Eu am luat-o de acasă atunci. M-am ocupat de mai multe lucruri de atunci. Am încercat să consiliez relația dintre ei. Este strict problema lor de agresiune. Nu vorbesc de așa ceva.

În sală, normal, ca în orice sală de judecată se întâmplă lucruri. Mi se pare tot timpul că cineva te oprește. Însă susțin toate mamele, femeile din lumea asta. sunt o feministă convinsă și țin foarte mult la acești copii. Asta m-a făcut să fiu aici. Îi iubesc foarte mult. Sunt mamă și știu ce înseamnă cât de greu este să îi crești când nu ai ajutor”, a continuat vedeta.

Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu au formau, împreună cu Julia Chelaru, trupa Exotic, care s-a destrămat după doi ani. Blondina și-a continuat cariera muzicală alături de Cristina Rus, cu care a pus bazele trupei „Blondy”, care a ținut până în 2005.

ADVERTISEMENT