Fotbal international

Andreas Ivan a semnat cu New York Red Bulls! “Poate destabiliza defensivele adverse” Video

21.07.2018 | 17:02
Andreas Ivan a semnat cu New York Red Bulls Poate destabiliza defensivele adverse Video

Andreas Ivan a semnat cu New York Red Bulls. Fotbalistul român de 23 de ani s-a transferat la formaţia din MLS, după o săptămână în care s-a aflat în probe la echipa care ocupă locul trei în Conferinţa de Est a actualului sezon din prima ligă a Statelor Unite ale Americii.

“Suntem încântaţi să-l primim pe Andreas în clubul nostru. E un jucător tânăr, dinamic, cu multe calităţi care ne plac. Suntem nerăbdători să observăm cum va creşte aici şi cum va ajuta echipa”, a declarat Denis Hamlett, directorul sportiv al lui New York Red Bulls.

Andreas Ivan a semnat cu New York Red Bulls
Andreas Ivan a semnat cu New York Red Bulls

Andreas Ivan a semnat cu New York Red Bulls, după ce a jucat doar în Germania

Andreas Ivan a semnat cu New York Red Bulls, iar antrenorul echipei a avut cuvinte de laudă după perfectarea transferului. “Sunt fericit să-i urez bun venit lui Andy în clubul nostru. E un fotbalist dinamic, care poate destabiliza defensivele adverse, cu şi fără balonul la picior. E neînfricat şi are energia necesară pentru a merge pe traseul potrivit. Cred că e un plus important pentru echipă”, a precizat Chris Armas, antrenorul echipei. Andreas Ivan a jucat pentru Stuttgarter Kickers, RW Essen, Wuppertaler şi SV Waldhof Mannheim. Fotbalistul de 23 de ani a bifat o selecţie pentru echipa naţională de tineret a României în 2015. În MLS, fotbalistul român se va duela cu Wayne Rooney, jucător transferat recent de DC United, sau cu Zlatan Ibrahimovic, care evoluează la LA Galaxy.