Culmea atletismului! Marian Oprea a mers pînă la Rio, dar nici nu a mai apucat să sară!

Răzvan Scarlat   
in Sporturi
17/08/2016, 00:03
Culmea atletismului! Marian Oprea a mers pînă la Rio, dar nici nu a mai apucat să sară! GALERIE FOTO

UPDATE, ora 16:45 / Marian Oprea a ratat şansa de a se califica în finala de triplu salt la atletism, după un ghinion teribil. Fost medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atena, Oprea nici nu a mai apucat să sară. În fiecare dintre cele trei încercări, atletul român a greşit paşii înainte de săritură, astfel că a fost descalificat.


Halterofila Andreea Aanei a încheiat pe locul 8 la categoria +75 de kilograme. Românca a avut două ratări la 119 kilograme, după care a forţat direct la 120 kilograme, unde a izbutit să ridice în proba de smuls.

Andreea Aanei a reuşit, la aruncat, din prima, la 145 de kilograme, însă apoi a pierdut după ce a mai adăugat 9 kilograme. Totalul de 265 de kilograme a clasat-o pe sportiva noastră, în vîrstă de 22 de ani, pe locul 8.

Cu 307 kilograme, chinezoaica Meng Suping a cucerit medalia de aur. Aceasta a fost urmată de Kuk Hyang Kim din Coreea de Nord, cu 306 kg, şi Sarah Rose, din SUA, cu 286 kilograme.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×