Life

Andreea, adevărul despre relația dintre Adelina și Zanni de la Survivor România. Ce se întâmplă cu ei

Andreea Lodbă, fosta concurentă de la Survivor România, face dezvăluiri surpriză despre legătura dintre Adelina Damian și Zanni. Fosta Faimoasa a spus ce se întâmplă în realitate între cei doi participanți de la Kanal D.
03.06.2021 | 20:50
Andreea adevarul despre relatia dintre Adelina si Zanni de la Survivor Romania Ce se intampla cu ei
ADVERTISEMENT

Tânăra a observat apropierea dintre Zanni și Adelina, în special după ce Faimoșii și Războinicii s-au unit. Fosta candidată din competiția sportivă moderată de Daniel Pavel crede că între cei doi concurenți este o legătură destul de clară.

Mai mult decât atât, Andreea Lodbă confirmă că frumoasa brunetă și fostul concurent de la „Chefi la cuțite” petrec din ce în ce mai mult timp împreună, motiv pentru care s-au creat zvonuri potrivit cărora ar avea o relație care depășește prietenia.

ADVERTISEMENT

Ce a observat Andreea la foștii colegi, Zanni și Adelina de la Survivor România

„Eu am văzut o apropiere, nu pot să spun dacă e una prietenească sau mai mult de atât. În momentul în care eu am ieșit din competiție, ei aveau niște discuții, dar discutau doar ei doi.

La petrecere nu i-am văzut să fie apropiați. Am încercat să ne distrăm fiecare”, a spus Andreea Lodbă, în emisiunea „Ștafeta mixtă”, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România nu este sigură complet în privința sentimentelor celor doi foști colegi. Tânăra este convinsă că între Zanni și Adelina Damian este o apropiere, dar nu știe dacă este de amiciție sau mai mult.

Pe de altă parte, Faimosul care a ieșit favorit în ultimele săptămâni, infirmă că ar plăcea-o pe Războinică, despre care spune că are ochi foarte frumoși.

ADVERTISEMENT

Zanni nu a vrut să ofere prea multe detalii despre apropierea dintre el și Adelina, lăsându-i pe ceilalți să creadă ce vor, deși au multe glume împreună.

„Nu am nicio treabă. I-am spus o dată că are ochii frumoși și de atunci… Nu mă afectează. Da, vreți să jucăm așa? Eu și Adelina”, este replica lui Zanni, în timp ce colegii spun că discuțiile și glumele celor doi par să fie cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

Andreea Lodbă, amică cu toți concurenții de la Survivor România

Andreea Lodbă a avut o relație bună cu toți colegii din Republica Dominicană, precizând că va rămâne prietenă cu foarte multe persoane cu care a luptat în jungla dominicană, printre acestea numărându-se Sebastian Chitoșcă, Culiță Sterp și Irisha.

„M-am apropiat de toți, iar în ultima săptămână, după unificare, m-am apropiat de echipa Războinicilor. Cu siguranță voi rămâne prietenă cu toți. Cei care mă cunoșteau au fost Sebi și Culiță, Irisha știa de proiectul nostru.

În rest, ceilalți nu prea mă știau. Eu nu am avut o problemă că m-au votat, era clar, le-am și spus”, a adăugat fosta concurentă de la Survivor România, mai arată sursa de mai devreme.

ADVERTISEMENT